Populiariame socialiniame tinkle „TikTok“ ėmė plisti širdį sušildantis vaizdo įrašas. Jame užfiksuotas Lietuvoje gyvenantis filipinietis Jeffas Razonabe'as.

Jaunas vyras trumpame klipe įamžintas dieną, kai Lietuvoje iškrito sniegas. Į kiemą su pižama išėjęs J. Razonabe'as neslėpė nuostabos. Ir tai nebuvo vienintelė jo emocija – vaikinas prisipažino net susigraudinęs, nes ši akimirka jam buvo ypatinga.

„Aš tiesiogine to žodžio prasme verkiu. Tai – pirmasis sniegas per visą mano gyvenimą“, – šalia vaizdo įrašo brūkštelėjo filipinietis.

Vos prieš porą dienų pasidalintas klipas sulaukė išties nemažai dėmesio – „TikTok“ platformoje jį peržiūrėjo jau daugiau nei 172 tūkst. internautų.

Sulaukęs tokios reakcijos J. Razonabe'as paviešino ir dar vieną panašios tematikos vaizdo įrašą iš Vilniaus.

Jame vaikinas ir vėl įsiamžino sniego fone, tik šįkart jau vaikščiodamas miške. Tiesa, ir nuotaika šiame klipe kiek kitokia – nebesigraudinama, o šokama iš džiaugsmo.


Savo instragame vaikinas taip pat skyrė atskirą įrašą lietuviškam sniegui.

„Jokie žodžiai negali išreikšti mano jausmų šiuo metu. Niekada gyvenime nemaniau, kad patirsiu žiemą. Augdamas visada mačiau tai tik filmuose ir niekada negalvojau, kad aš galiu tai patirti.

Tai viskas, ką galiu pasakyti! Nieko nėra neįmanomo! Niekada nenustokite svajoti ir tikėkite savimi. Paverskite savo svajonę realybe. Mano pirmasis žiemos sniegas“, – pakilių emocijų neslėpė J. Razonabe'as.

Pirmasis sniegas Vilniuje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)