Šia naujiena feisbuke pasidalijo SPA Šiauliai. Įraše puikuojasi kelios nuotraukos, kuriose su lietuviu įamžintas pats J. Bieberis.

„Norime pasidžiaugti, kad SPA Šiauliai meistrai „vanoja“ garsiausias pasaulio žvaigždes!

Pastarasis vanojimas vyko Londone, Justin Bieber vanojo mūsų komplekso vanotojas, Europos sportinio vanojimo ir pasaulio saunos čempionas Vladas Jokubauskas!“, – rašoma pranešime.

Delfi susisiekus su įstaigos administratore, ši prisipažino, kad įrašas susilaukė nemažai dėmesio.

„Iš ryto pasipylė žinutės ir skambučiai“, – tikino darbuotoja.

Įstaigos atstovė teigė, kad Vladas žinomas ir labai gerbiamas savo srities žinovas, todėl viešėdamas Londone J. Bieberis pasirinko būtent Vladą.

„Pirtininkui yra tekę vanoti daugybę įžymybių – nuo politikų iki karališkosios šeimos narių, tad susitikimas su garsia asmenybė jo nei kiek nesutrikdė“, – paklausta, ar Vladas jaudinosi prieš susitikimą, atsakė darbuotoja.

Delfi pavyko gauti komentarą ir iš paties V. Jokubausko.

„Susitikus uždaviau įprastus specialisto klausimus, tokius, ar nėra alergiškas kvapams, priemonėms, ar dažnai lankosi pirtyse, taip pat buvo įdomu, kas mane rekomendavo“, – atviravo Vladas.

Pirtininkas teigė, kad Justinas labai paprastas ir neįnoringas žmogus, jo tikslas buvo atsipalaiduoti ir po skrydžio atstatyti jėgas.

Kuršėniškis garsenybei teigė atlikęs dvi edukacines programas: pirmo garo ritualą ir haloterapiją, o vėliau ir 3 dalių vanojimo procedūrą.

„Šalto vanojimo metu Justinas užmigo ir miegojo ilgiau nei valandą“, – sakė Vladas.

Pašnekovas papasakojo, kad J. Bieber padėkojo už kūno perkrovimo programą ir tikino, kad tokių pojūčių nėra patyręs gyvenime bei lauks kito karto.

„Nusifotografavome kiekvienas savo telefonais ir sakė, kad lauks kito karto“ , – šypsojosi V. Jokubauskas.

Vladas užsiminė, jog J. Bieberis nėra vienintelė muzikos pasaulio garsenybė, su kuria teko dirbti.

„Taip pat prieš keletą metų vanojau garsią šeimą – Lily Allen ir jos vyrą aktorių David Harbour“, – sakė pirtininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)