Savo merginai Courtney Chrisas nusprendė pasipiršti Disneilende. Pora susipažino 2011 metais, Helovino naktį. Vakarėlyje jiedu buvo persirengę Indiana Džounsu ir triušyte.

Visą naktį draugų apsuptyje praleidusi pora nė nenutuokė, kaip pasisuks likimas. Nors po vakarėlio jiedu išsiskyrė jau turėdami vienas kito telefonus. Tiesiog Courtney paprašė Chriso ją nufotografuoti ir atsiųsti jai nuotrauką, taip netikėtai jiedu ir apsimainė telefonų numeriais.

Įsiliepsnojus meilės istorijai porelė nepamiršo švęsti Helovino ir po kelerių metų, būtent per šią šventę, žavinguoju princu persirengęs Chrisas priklaupė ant kelio prieš savo išrinktąją pelenę...

Žinoma, princas pirmiausia pelenei užmovė krištolinę kurpaitę, o tik po to priklaupė ir paprašė jos rankos įteikdamas žiedą.

Chriso ir Courtney sužadėtuvės – vaizdo įraše:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)