Vienas jaunuolis sumanė kojas nusiplauti baloje. Tai labai supykdė jo bičiulį, kuris nusprendė paauklėti DELFI fotografą – grasino sumušti, stumdėsi ir bet kokiu įmanomu būdu sudaužyti techniką. Jaunuolis buvo sustabdytas policijos pareigūnų, o jam išaiškinta, kad fotografo veiksmai teisėti. Policijos pareigūnai vaikino nurimti neįtikino, todėl jis buvo nuvežtas į policijos komisariatą.

Viena įkaušusi „Sel“ gerbėja taip pat bandė fotografui įrodyti jo veiksmų neteisėtumą ir demonstravo savo pyktį, tol kol jos draugas sėdėjo grotuotame pareigūnų automobilyje. Pamačiusi atkištą objektyvą ji demonstratyviai atsuko savo sėdmenis. Tuo metus jos draugė ramiai plovėsi kojas baloje.

Katedros aikštėje taip pat nerimo neblaivių piliečių dainos, pakampėmis išdidžiai papūtę krūtines santykius aiškinosi vaikinai.

Pirmojo rudens savaitgalio įspūdžiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (419)