Šiukšlių išvežiotoju Norfolke dirbęs loterijos laimėtojas iš dangaus gautus pinigus iššvaistė alkoholiui, narkotikams, greitiems automobiliams, prabangioms atostogoms ir sekso vakarėliams. Nieko keisto, jog 2013 metais bankrutavo ir ėmė gyventi iš pašalpų.

Akimirksniu pasikeitęs gyvenimo būdas sugriovė ir vyro santuoką su Sandra Aitken, kuriai dabar 38 metai. Moteris neapsikentė vyro linksmybių su merginomis už pinigus.


Tik gyvenimas tikrai nenuspėjamas – praeitą sekmadienį per intymią ceremoniją pora iš naujo vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Kaip skelbia „The Daily Record“, dabar jie mėgaujasi ramiu gyvenimu Belfaste.

Štai ką žurnalistams sakė porai artimas šaltinis: „Mickey tikrai nurimo, dabar jo gyvenimas ramus ir laimingas. Jis sunkiai dirba. Laimei, kartu su Sandra pavyko užkasti karo kirvį, jie vėl kartu. Džiaugiamės, kad jiems vėl pavyko. Įvykiai pastaruosius mėnesius klostėsi labai greitai. Jie iš naujo pamilo vienas kitą ir dabar yra labai laimingi. Praeitis pamiršta, dabar jie galvoja tik apie ateitį“.


Pora, auginanti paauglę dukrą, pirmą kartą susituokė 2003 metais, tačiau po penkerių metų santuokos, kai pergalė loterijoje apvertė gyvenimą aukštyn kojomis, pasuko skirtingais keliais. 2009 metais Sandra buvusį vyrą pavadino susireikšminusiu šikniumi, kuris lengva ranka „10 mln. svarų išleido gėrimams ir narkotikams“.

„Mickey pradėjo galvoti, kad yra geresnis už kitus, nes turi daug pinigų. Apsupo save žmonėmis, kuriems tik tie pinigai ir terūpėjo. Palikau jį, nes ne tik leido pinigus svaigalams, bet ir buvo man neištikimas su prostitutėmis“, – „The Mirror“ tada kalbėjo moteris.

Po skyrybų M. Carrollas, kuris dažnai buvo fotografuojamas pasipuošęs brangiais juvelyriniais dirbiniais ir sportine apranga, ir toliau gyveno neskaičiuodamas pinigų. Teisme pasirodė daugiau nei trisdešimt kartų – dažniausiai atvykdavo sportiniais automobiliais, nesislapstydamas vartojo alkoholį. Be to, jis nė nebandė slėpti savo meilės nuotykių, kartą yra gyręsis, jog permiegojo su daugiau nei 4 tūkst. moterų.


Loterijos laimėtojas taip pat prisipažino tapęs „profesionaliu alkoholiku“ ir žadėjo vykti ekstravagantiškų atostogų į Kosta del Solį. Vyras buvo pripažintas kaltu dėl viešosios tvarkos pažeidimų (terorizavo kaimynus) ir 2004 metais penkiems mėnesiams atsidūrė už grotų. Laisvės atėmimo bausmė jam skirta dėl teismo sprendimo gydytis priklausomybę narkotikams nepaisymo (gydymas jam skirtas už narkotikų laikymą).

Buhalteris jį 2005 metais perspėjo, jog iš įspūdingo laimėjimo teliko milijonas. Dar po metų M. Carrollas vėl atsidūrė kalėjime už viešosios rimties trikdymą – šįkart devyniems mėnesiams.

2013 metais M. Carrollas paskelbė asmeninį bankrotą – teko vėl gyventi iš bedarbio pašalpos. Kai reikalai pasiekė dugną, buvo priverstas trims mėnesiams apsigyventi benamių prieglaudoje, nes dėl prastos reputacijos niekaip nepavyko įsidarbinti. Galiausiai rado darbą sausainių fabrike Aberlaueryje, paskui įsidarbino skerdykloje.

2019 metais paaiškėjo, kad M. Carrollas persikraustė į Škotiją ir septynias dienas per savaitę dirba anglių kasykloje. „Nesakyčiau, kad man nepasisekė – tai buvo geriausi mano dešimt metų už vieną svarą. Tikrai nieko nesigailiu. Faktas“, – apie pergalę loterijoje kalbėjo vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)