Antradienio popietę Liepoja alsavo ramybe ir romantika. Ir nors termometro stulpelis buvo pakilęs tik kiek daugiau dvidešimties laipsnių šilumos, lengvas vėjelis ir maloniai šviečianti saulė nuteikė vasariškai.

Itin švariame paplūdimyje popietę buvo sunku sutikti žmogų – nors Lietuvoje ir tokiu oru daugelis Palangoje esančių poilsiautojų stengiasi pagauti kuo daugiau saulės spindulių.

Visas miestas taip pat alsavo ramybe: gatvėse vaikštinėjo vienas kitas žmogus, kiek daugiau jų buvo galima sutikti pagrindinėje alėjoje, besišypsantys žmonės neskubėjo ir nekėlė šurmulio.

Vilnių ir Liepoją skiria 400 kilometrų, tad norintiems nuvykti Liepoją teks automobilyje praleisti kiek daugiau laiko nei važiuojant į Palangą, tačiau nuo šio kurorto iki ten jau nebetoli – šiuos miestus skiria vos 70 kilometrų.

Pasivaikščiojimo po Liepoją akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)