Ketverius metus Breanna su sutuoktiniu Aaronu veltui bandė susilaukti kūdikio, jiems nepadėjo net ir dirbtinio apvaisinimo seansai. Du kartus moteris buvo pastojusi, tačiau kūdikio išnešioti nepavyko.


Galiausiai, kai jau ir medikai davė labai mažai vilčių, kad Breanna gali pastoti, jauna pora nuleido rankas. Per 1 311 dienų ji patyrė 476 injekcijas, 64 kartus jai daryti išsamūs kraujo tyrimai, 7 operacinės procedūros, 8 nesėkmingi dirbtiniai apvaisinimai, 19 kartų bandyta šaldyti embrioną, kartą ji persileido du vienu kūdikiu, kitą kartą – su dvyniais, turėjo negimdinį nėštumą.

Tačiau tuomet būsima močiutė pateikė netikėtą pasiūlymą. Ji – itin sveika, visuomet aktyviai sportuoja, bėga maratonus, sveikai gyvena, o ir jos sveikatos rodikliai – puikūs. Todėl moteris pasiūlė, kad ji gali išnešioti kūdikį ir perduoti jį savo dukrai. Tokiu būdu močiutė tapo surogatine motina.


Šių metų lapkričio 2 d. pasaulį išvydo mažoji Briar. Močiutė natūraliu būdu pagimdė savo anūkę.

Gimdymas buvo sudėtingas, tačiau mama laikėsi labai didvyriškai. Kaskart, kai pagalvoju, kam ji ryžosi, kad tik mes būtume laimingesni, man atima kvapą. Rankose laikau savo dukrą. Kai žiūriu į ją, tarsi persikeliu laiku, kai tokiu pat žvilgsniu į mane žiūrėjo mano mama. Mūsų ryšys – ypatingas. Tai buvo labai kilnus poelgis.


Mano mama Julie ir mažylė Briar laikosi puikiai! Abi sveikos ir žvalios!“ - atvirai socialiniame tinkle rašė Breanna.

Šeimos poelgis sulaukė ir „Good Morning, America“ rytinės laidos dėmesio, kurioje motina ir dukra dalyvavo anksčiau šiais metais. Tuomet abi jos tikino, kad iki pilnos laimės šeimoje trūksta kūdikio ir motina dėl savo dukters pasiryžusi viskam. Netgi pati išnešioti savo anūkę.

„Kai pirmą kartą jai apie tai užsiminiau, Breanna pagalvojo, kad aš išprotėjau. Tačiau aš šios minties vis nepaleidau ir kaskart jai primindavau, kad galiu padėti. Galiu išpildyti jos svajonę. Pati išnešiojau du vaikus, nubėgau 19 maratonų ir begalę triatlonų – esu visiškai sveika. Žinojau, kad sugebėsiu išnešioti dar vieną kūdikį“, - tuomet laidoje tvirtino būsima močiutė.