„YouTube“ paviešinto įrašo autoriai siūlo pažvelgti į rodomą vaizdą ir pasakyti, ką pirmiausia pamatysite – šuns snukį ar uodegą?

Jei į akis pirmiausia krenta šuns snukis, gali būti, kad esate ypač draugiškas, be to, paprastai atsiduriate dėmesio centre. Taip pat tikėtina, kad esate globėjiškas ir lojalus.

Vis dėlto gali būti, kad pirmiausia pastebėjote šuns uodegą. Ką gi galvoti tokiu atveju?

Jei žvilgsnis pirmiausia užfiksavo šuns uodegą, veikiausiai esate gana santūrus ir anaiptol nepuolate pasitikėti žmonėmis.

Tad ką gi pirmiausia pamatėte jūs?

Portalo „Bright Side“ leidėjų pasiūlytas vaizdo įrašas jau peržiūrėtas 235 500 kartų. Daugelį optinė iliuzija sudomino ir net nustebino.

Žmonės prisipažino mėgstantys save testuoti optinėmis iliuzijomis, be to, nepraleidžiantys progos pasidomėti, ar kiti mato tą patį, ką ir jie. O gal kai kas iškart pamato ir šuns uodegą, ir snukį? Ką gi tada galvoti?

„Bright Side“ kanale tokio tipo iliuzijų galima rasti ne vieną.

Pavyzdžiui, viename piešinėlyje galima įžvelgti moterį arba kaukolę.

Tie, kurie pirmiausia pamato pro langą žvelgiančią moterį, linkę nepastebėti pavojų, kartais net rizikuoti gyvybe to nė nesuvokdami. Jie gali pasielgti spontaniškai, be to, yra šiek tiek naivūs, todėl dažnai yra užklumpami nemalonių savo veiksmų padarinių.

Tie, kurie pirmiausia pamato kaukolę, priskiriami veikiau realistams negu idealistams. Menkai pažįstamiems žmonėms jie gali pasirodyti net ciniški, nes paprastai vadovaujasi žinojimu, kad visa, kas gera, gali vieną dieną baigtis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)