Praeityje olimpiniai kaimeliai buvo apipinti gandais bei istorijomis apie tai, kaip juose gyvenantys atletai bei jų komandos nevengia meilės nuotykių. Regis, šiemet niekas nepasikeitė.

Šių metų aplinka gali išprovokuoti daugiau atsitiktinių sueičių nei kada nors anksčiau, rašo vh1.com. Deja, sveikatai kylanti rizika gali sulaikyti sportininkus nuo viliojančių žygių. Pavyzdžiui, Zika virusas – tai lytiniu keliu plintanti liga, kurios protrūkis tebėra aktualus, tad vien dėl užkrato grėsmės būtina kaip nors susitvardyti.

Rio de Žaneire buvo užsakyta net 450 tūkst. sportininkams skirtų prezervatyvų. Tokio skaičiaus kontraceptinių priemonių pakaktų apsisaugoti visiems Bostono, Berlyno arba Sidnėjaus suaugusiesiems. „Pornhub“ net inicijavo akciją OOOHLYMPICS, kurios tikslas – skatinti patirti seksualinių nuotykių.

Nepaisant kylančios rizikos, kai kurie sportininkai yra linkę nenusileisti praėjusių žaidynių dalyviams ir pakartoti kai kuriuos paišdykauti mėgusių sportininkų žygius.

Ne vienas aukso medalio Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse siekiantis atletas tikrai neatsisakytų seksualinių nuotykių.

Eonline.com šaltinio duomenimis, reikalai už Rio olimpinio miestelio durų vis karštėja.

„Kai kurie atletai į meilės nuotykius leidžiasi po savo varžybų, o kiti teigia, kad seksas padeda jiems siekti aukso“, – sakė šaltinis.

Pasak jo, atletai į meilės nuotykius su kitais atletais leidžiasi dėl to, jog kaimelyje galioja griežta komendanto valanda.

„Daug atletų siekia susipažinti su kitais „Tinder“ ar kitų pažinčių programėlių pagalba, nes taip lengviau, o tuomet jie eina į pasimatymus keliese“, – pasakojo šaltinis.

Šalis, dėl kurios atstovų seksas buvo uždraustas Seule

Per 1988 m. olimpines žaidynes ant stogo įrengtoje terasoje prie Didžiosios Britanijos rinktinei skirtų patalpų buvo rasta tiek daug prezervatyvų, kad teko uždrausti olimpiniu tapusį intymų žaidimą. Neaišku, su kuo britai „kovojo“, bet pasak vieno Didžiajai Britanijai atstovavusio bėgiko, galop buvo išleistas įsakas, perspėjantis, kad tie, kurie bus nučiupti nusikaltimo vietoje, galės vykti namo.

Laiminga pabaiga Sidnėjuje

Vienas prisistatyti nenorėjęs atletas CNN pasakojo, kokį nuotykį patyrė su viena „labai gražia“ masažuotoja. Atletas pasakojo, jog masažuotoja, paprašiusi nusirengti, aiktelėjo pamačiusi gražų kūną: „Niekada nemačiau tokio kūno, kaip šis!“, o kas įvyko po to – visiems aišku.

Gėjų pažinčių portalo veikimo sutrikimai

2012-aisiais, vos olimpiniams atletams atvykus į Londoną, kaip mat sutriko populiaraus gėjų pažinčių portalo veikimas. Ekspertų teigimu, taip nutiko dėl per didelio bandančių prisijungti kiekio. Vienas Londone gyvenęs vyrukas tąkart žiniasklaidai sakė, jog tai nutiko vos olimpinės komandos pasiekė miestą: "Arba jie visi bandė prisijungti, kad susipažintų su kitais atletais, arba ieškojo ko nors kito linksmybėms."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)