Gimusi anglės motinos ir italo tėvo šeimoje, Lana mokėsi Mill Hill mokykloje šiaurės Londone. Jai buvo pasiūlyta vieta dizaino mokykloje Niujorke, tačiau vakarėlių mėgėja vietoj studijų pasirinko pramogas.

You can't roll w us 💸comin thru #AbuDhabiGP 🇦🇪🔑

A photo posted by Lana Scolaro (@lanascolaro) on Nov 28, 2016 at 8:26am PST

Ji augo toli gražu ne kaip visi normalūs vaikai: Lanos tėvas jai ir seserims 23 metų Stephy bei penkiolikos Lydiai davė viską, ko tik jos norėjo.

A photo posted by Lana Scolaro (@lanascolaro) on Nov 23, 2016 at 12:50pm PST

Lana keliauja savo privačiu lėktuvu, turi 25 tūkstančius svarų (28 tūkstančius eurų) kainuojančią „Hermes Birkin“ rankinę ir prisipažįsta, kad per mėnesį drabužiams išleidžia įspūdingą 15 tūkstančių svarų (17 tūkstančių eurų) sumą.

👸🏼💨

A photo posted by Lana Scolaro (@lanascolaro) on Nov 22, 2016 at 4:33am PST

Lana kelia savo nuotraukas į „Instagram“ paskyrą kelis kartus pr dieną, taip suteikdama galimybę savo 63 tūkstančiams pasekėjų žvilgtelėti į nesibaigiantį vakarėlį primenantį gyvenimo būdą.

Beje, L. Scolaro turi dar visai naują juvelyrinių dirbinių liniją „LS Diamonds“, kurioje yra ir sidabriniu pistoletu dekoruota juodųjų deimantų apyrankė, kainuojanti 795 svarus (apie 900 eurų).

Lanos ir jos sesers Stephy gyvenimo akimirkos, kurias jos publikuoja socialiniuose tinkluose:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)