C. Galera pavargo ieškoti tinkamo vyro ir galiausiai ryžosi ištekėti už savęs, skelbia mirror.co.uk. Tada 33-ejų metų amžiaus moteris tikino, kad nė kiek „neliūdna“ būti be jaunikio, bet vos po 90 dienų modelis nusprendė išsiskirti.

Laimei, iš Brazilijos San Paulo miesto kilusi C. Galera susipažino „su ypatingu asmeniu“ ir net įsimylėjo, nepaisant pažado, kad gyvens viena.

„Buvau laiminga ir viena, – nurodė ji. – Bet įtikėjau meile tą pačią akimirką, kai sutikau ypatingą asmenį.“

Rugsėjo mėnesį modelis teigė: „Pagaliau subrendau ir supratau, kad esu stipri ir ryžtinga moteris. Visada bijojau būti viena, bet suvokiau, jog turiu išmokti mylėti save. Kai taip nutiko, surengiau šventę.“

Vestuvių dieną C. Galera pasipuošė kvapą gniaužiančia balta suknele ir demonstravo savo tatuiruotes, pozuodama prie katalikų bažnyčios gimtajame San Paule.

Kalbėdama apie įspūdingąjį drabužį, C. Galera sakė: „Norėjau pabrėžti savo kūno formas, savo krūtis. Iškirptė buvo didžiulė.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)