O ką darytumėte jūs, pamatęs grafičiais iškeverzotą šalies prezidento garbei skirtą žvaigždę, klausiama svetainėje elleuk.com.

Praeitumėte pro šalį? Čiuptumėte flomasterį ir taip pat paliktumėte savo inicialą? O galbūt pasiraitotumėte rankoves ir kaip reikiant paplušėtumėte, kol viską švariai nuvalytumėte?

Pastarąjį variantą visiškai neseniai pasirinko viena iš D. Trumpo politiniais sprendimais greičiausiai neabejojančių amerikiečių, išvydusi permanentiniu flomasteriu išterliotą kitados realybės šou teisėjavusiam dabartiniam šalies vadovui skirtą žvaigždę.

D. Trumpo šalininkė, kurios nuoroda socialiniame tinkle „Twitter“ – @makenna_mg, įkėlė net kelias nuotraukas, kuriose matyti, kaip įnirtingai šiūruoja vieną iš Šlovės alėjos plytelių.

Šalia nuotraukų puikuojasi antraštė: „Stabtelėjau nuvalyti D. Trumpo žvaigždę Šlovės alėjoje. Tik iš pagarbos SAVO prezidentui.“

Paaiškinimas taip pat papildytas grotažyme su prierašu, reiškiančiu „Teisingai užauginti“.

Vargu ar reikia sakyti, kiek teigiamų įvertinimų mergina, vardu Makenna, sulaukė iš konservatorių, įskaitant ir prezidento sūnų Ericą Trumpą, alternatyvios dešiniosios atstovą Mike‘ą Cernovichių ir „Fox News“ vedėją Seaną Hannity. Kaip pati sakė televizijos tinklui „Fox News“, paprašyta pakomentuoti savo poelgį, D. Trumpo asmenybę būtina gerbti bet kurioje situacijoje – tiek matant jam skirtą žvaigždę Šlovės alėjoje, tiek išsakant nuomonę viešoje diskusijoje.

Makennos pademonstruotas pavyzdys netrukus sulaukė sekėjų, veikiausiai taip pat manančių, kad yra teisingai užauginti, ir norinčių išreikši pritarimą tiek prezidentams, tiek tokioms ne ką mažiau žinomoms asmenybėms kaip Pitbullis, Shrekas ir Cher.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)