Internetinėje vestuvių grupėje paskelbta neįvardytos moters nuotrauka, spėjama, kad taip pasielgti galėjo pati susierzinusi nuotaka. Netrukus kadras atsidūrė „Reddit“ platformos forume „Wedding Shaming“.

„Ta veido išraiška, kai supranti, kad tavo pamotė vestuvėms pasipuošė balta nėriniuota suknele“, – teigia įrašas prie nuotraukos.

Vienas „Reddit“ bendruomenės narys pabrėžė, kad daugumą komentatorių labiau įsiutino ne faktas, kad vestuvėms pamotė pasirinko nuotakai tinkamą drabužį, o prie suknelės nederantys juodi grubūs aulinukai.

Diskusijas sukėlęs kadras / Foto: Reddit

Nemažai žmonių sutiko, kad moteris suklydo puošdamasi šventei, bet negalėjo pasakyti, kas blogiau: suknelė ar batai.

„Taigi, blogai ne tik ta balta suknelė, bet ir tai, kas primena juodus ugus“, – parašė vienas komentatorius, o kitas atkreipė dėmesį, kad ji iš tikrųjų avi aulinukus su platforma: „Ugai tikrai šiuo atveju atrodytų geriau“.

„Kodėl niekam nekliūva ta balta suknelė? Kodėl visi koncentruojasi į tuos bjaurius batus?“, – pasiteiravo kitas.

Kai kurie žmonės prisipažino, jog net nepastebėjo, ką vilki nuotakos pamotė, nes paprasčiausiai pernelyg užsižiūrėjo į jos batus.

Vienas „Reddit“ komentatorius pirmiausia atkreipė dėmesį į batus, o tada pridūrė: „Ką tik pastebėjau ir tuos baltus nėrinius. Hm...“.

„Pirma atkreipiau dėmesį į batus, pagalvojau, kad jie pernelyg iškrenta iš konteksto, greičiausiai dėl bendros aplinkos, juk jie visi stovi ant žolės. O tada supratau, kas čia per suknelė. O velnias, štai kas čia nutiko. Na gerai, dabar jau tikrai suprantu, ko pyksta nuotaka“, – teigiama komentare.

Daugybė žmonių mėgavosi kritikuodami nuotakos pamotę, bet atsirado ir tokių, kurie pabandė tą neigiamą energiją kiek sušvelninti.

„Gaila, kad nepasirinko kitos pastelinės spalvos. Visa kita – tinka tiek pagal amžių, tiek progai“, – pastebėjo vienas asmuo.

„Tai viena iš geriausių mano manytų nuotakos pamotės nuotraukų – ji tikrai neatrodo kaip per savo vestuves ir tikrai nenustelbia nuotakos“, – pridūrė kitas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)