„Kai kartu esate jau 15 metų“, – taip buvo pavadintas išpopuliarėjęs „TikTok“ vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas Christie triukas ceremonijos metu.

Šiuo virusiniu vaizdo įrašu, kuris sulaukė net 19,7 mln. peržiūrų, pasidalijo Pietų Karolinos renginių salė „School House Travelers Rest“, kur vyko Christie sužadėtuvės su ilgamečiu mylimuoju Byronu.

„Norėdama pabrėžti, kad jie kartu yra jau beveik 15 metų, Christie nusprendė „nupūsti dulkes“ nuo savo įžadų Byronui, – skelbė vaizdo klipo tekstas. – Byrono reakcija [buvo] neįkainojama“.

Jaunikis, priblokštas nuotakos išdaigos, išpūtė iš nuostabos akis, o paskui kartu su nustebusiais vestuvių svečiais prapliupo griausmingai kvatotis.

Christie poelgis privertė šypsotis ir „TikTok“ vartotojus.

„Tai buvo išradingiausias pokštas, kokį esu matęs“, – pastebėjo vienas sužavėtas komentatorius.

„Tai jos būdas pasakyti jam, kad jis turėjo ją vesti dar prieš penkerius metus ir nieko nesakyti“, – kikeno kitas.

„[Jaunikis] tarsi sako: „Ji man įgėlė mūsų vestuvių dieną“, – šmaikštavo trečias.

Panašaus likimo merginos solidarizavosi su Christie. Jos, kaip ir Christie, kantriai laukia, kol jų išrinktieji nusives jas prie altoriaus.

„Laukiu jau 22 [metus], manau, kad mano [įžadai] nukeliaus į kapą kartu su manimi“, – guodėsi viena ištekėti trokštanti moteris.

„Panašiai atrodysiu ir aš su 18 [metų vertės] dulkėmis“, – dejavo kita.

Tačiau dauguma socialinių tinklų vartotojų, nepaisant jų pačių santykių statuso, apipylė porą meile ir linkėjimais.

„Taaaaip juokinga, jūsų santuoka bus ilga ir labai laiminga. Humoras yra toks svarbus. Sveikinu jus abu. Nuostabi pora“, – rašė vienas interneto vartotojas.

Patys jaunavedžiai Christie ir Byronas taip pat sutiko, kad humoras padės kurstyti jų meilę.

„Juokas yra svarbiausia“, – savo pranešime portalui „Storyful“ teigė įsimylėjėliai.

„Šios dulkės simbolizavo mūsų meilę, kurią [mes] iki šiol vienas kitam dovanojome, tačiau jos taip pat reiškia naują pradžią [mums], kaip vyrui ir žmonai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją