Anoniminis nuogalius jau yra aplankęs ne vieną dešimtį pasaulio valstybių. Tarp jų – ir Kiniją, Švediją, Tailandą, Turkiją, Norvegiją, JAV, Australiją. Visai neseniai vyras lankėsi ir kaimyninės Latvijos sostinėje Rygoje. Ten jis pozavo Dauguvos pakrantėje.

Savo kelionių įspūdžiais ugninių plaukų savininkas dalijasi specialiame tinklaraštyje bei socialiniame tinkle „Facebook“. Ten galima rasti nuotraukų iš tokių kvapą gniaužiančių pasaulio vietų kaip Didžioji kinų siena ar Uluru uola Australijoje.

Kaip savo tinklaraštyje rašė keliautojas, šiomis nuotraukomis jis dalijasi ne dėl to, kad yra tieisog dar vienas ekshibicionistas.

Anot jo, tokiu būdu siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į vartotojiškumą. Jis mano, kad prekių galiojimo laikas yra sąmoningai trumpinamas, kad žmonės pirktų vis daugiau ir daugiau. „Kiekvieną dieną vartojame ir išmetame daugybę šlamšto taip naikindami mūsų pasaulį. Turime sustabdyti šią „Meskime viską lauk“ kultūrą“, – ragino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)