30 metų Lisa Hind paprašė 51 metų būsimo vyro Steve'o prieš vestuves įsipareigoti kas mėnesį mokėti po 450 svarų (630 Eur) už lūpų putlinimo procedūras, permanentinį makiažą, soliariumą ir nagų priauginimą. Vyras sutiko, ir pora 2007 metais susituokė.

Asmeninė trenerė iš Voringtono atskleidė, kad viskas pasikeitė, kai per atostogas Ispanijoje ji parkito ir prasikirto lūpą – atsivėrė didžiulė žaizda, o medikai negalėjo jos užsiūti dėl į lūpas reguliariai leistų užpildų.

Šias procedūras moteris darėsi pastaruosius aštuonerius metus. Teko palaukti kelias savaites, kol bus pašalintos lūpų putlinimo medžiagos – tik tada buvo galima daryti operaciją.

Moteriai teks dar kartą gultis ant operacinio stalo, nes putlinimo užpildų padaryta žala sunkiai atitaisoma. Medikai sako, kad randai gali likti visam gyvenimui.

Po incidento moteris prisiekė daugiau niekada nesidaryti tokių procedūrų ir prisipažino, kad jos manija vos nesužlugdė santuokos.

„Buvau tiesiog apsėsta plastinių grožio procedūrų ir garsenybių. Mano priklausomybė botoksui ir lūpų putlinimo priemonėms subjaurojo mano lūpas, gali būti, kad randai liks visam gyvenimui. Noriu perspėti visas moteris – plastinei chirurgijai ne“, – sako britė.

Lisos vyras Steve, kuris dirba autobuso vairuotoju, sako: „Dirbdavau viršvalandžius, paėmiau daugiau nei 20 tūkst. svarų (28 tūkst. Eur) paskolą, kad galėčiau tenkinti Lisos užgaidas. Jos priklausomybė vos nesugriovė mūsų santuokos ir nesubjaurojo jos visiems laikams. Dabar mūsų santykiai žymiai geresni. Gailiuosi, kad iš pradžių leidau jai taip elgtis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)