„Nuo vaikystės esu labai artistiška. Visuomet mėgau piešti ir tapyti. Galvoje kupina fantazijų ir tose fantazijose aš žinau, kokią iš tiesų save noriu matyti“, – interviu metu kalbėjo daugiau kaip 200 kartų įvairiomis procedūromis savo išvaizdą tobulinusi mergina.

Trokšdama ekstremaliai liekno liemens Pixee Foxx ryžosi net šešių šonkaulių pašalinimui. Esą taip ji tapo dar labiau panaši į superheroję "Nuostabiąją moterį" (Wonder woman), kurios pavyzdžiu seka.

Merginos tikinimu, įvairioms procedūroms bei operacijoms ji jau išleido daugiau kaip pusę milijono svarų sterlingų. Krūtys ir akių vokai – tai tik kelios jos kūno vietos, kurias koregavo plastikos chirurgai.

„Pirmiausia plastikos chirurgai koregavo nosį, krūtis ir akių vokus. Nuo pat pradžių žinojau, kad reikės įdėti labai daug darbo“, – tikino Nuostabiąją moterį primenanti Pixee.

Ekstremaliausia operacija, kuriai pasiryžo Pixee Foxx – šešių šonkaulių pašalinimas. Šiuo metu jos liemens apimtis – vos 40 centimetrų. Tiesa, jos tikslas – turėti dar penkiais centimetrais laibesnį liemenį ir tapti labiausio liemens pasaulyje rekordininke.

„Esu mokslo projektas, grožio industrijos pavyzdys, – pasitikėjimu savimi trykšta Pixee Foxx. – Stumiu grožio industriją į priekį. Esu pirmoji moteris, kuriai buvo pašalinti net šeši šonkauliai.“

Pixee Foxx taip norėjo priminti ne realią moterį, o personažą, jog net ryžosi Indijoje pasikeisti akių spalvą. Negana to, Korėjoje jai buvo atlikta žandikaulio performavimo operacija.

Ji nė kiek nesijaudina dėl savo sveikatos, nors šešių šonkaulių pašalinimas kelia realią grėsmę. „Kol pati save saugosiu – viskas bus gerai“, – tikina ekstremaliai kūną tobulinanti mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (197)