Ramų poilsį gražiausiame Lietuvos kampelyje pasirinkę žmonės čia rengiasi patogiai. Jokių aukštakulnių batelių, tigriniais raštais margintų suknelių ir diržo pločio sijonų čia nepamatėme. Vyrauja patogūs laisvalaikio drabužiai. Merginos ir moterys renkasi sukneles arba marškinėlius ir patogius džinsinius šortus, kuriuos į kelionių lagaminą ne kartą šią vasarą ragino įsimesti dizaineriai ir stilistai.

Savaitgalį Nidoje pasitaikė ir vėsesnių akimirkų, tad saugodamos savo įkaitusius kūnus moterys gobėsi šiltesniais megztiniais, džinsiniais švarkeliais ir odinėmis striukėmis. Vyraujantis avalynės modelis – lengvos basutės arba patogūs sportbačiai.

Poilsiauti susiruošę vaikinai ir vyrai čia taip pat kur kas stilingesni nei Palangoje – nedemonstruoja nei savo treniruotų blauzdų, apsivilkę „rembo“ stiliaus minimalistinių šortų, nei auksinių grandinėlių. Tiek moterų, tiek vyrų aprangos deriniai čia primena stilingo vakarų kurorto lankytojus, o ne Rytų Europos provincijos madas.

Nidos gyventojų ir svečių stilius – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (207)