50 tūkst. svarų sterlingų (maždaug 56,3 tūkst. eurų) už plastines operacijas paklojusi ypač šviesaus gymio vokietė deda visas įmanomas pastangas siekdama pakeisti odos spalvą ir nuo šiol pageidauja būti tapatinama su grynakrauje afrikiete, rašo „Daily Mail“.

Iki neįtikėtinų apimčių krūtinę pasididinusi Martina Big seniau dirbo stiuardese. Jai, kaip pati teigia, yra 28 metai. Dėmesio dėl išskirtinės išvaizdos sulaukianti moteris tvirtina, kad už tamsiai rudos spalvos odą turi būti dėkinga tik trims įdegį skatinančioms injekcijoms ir reguliarioms procedūroms ypač galingame soliariume.

Kuo labiau įdegti be perstojo siekianti vokietė nepraleidžia progos pasigirti, kad yra didžiausios Europoje krūtinės savininkė.

Dabar, kai drastiškomis priemonėmis šitaip pakeitė savo odos spalvą, ITV laidos vedėjai Phillipas Schofieldas ir Holly Willoughby nutarė pasiteirauti, ar ji nemano, kad tokie prieštaringai vertinami įvaizdžio pokyčiai gali žeisti etninėms mažumoms priskiriamus piliečius.

Martina Big

„Jokio noro kovoti su juodaodžiais tikrai neturiu. Tiesiog džiaugiuosi tokiu puikiu šios terapijos poveikiu. Jaučiu kaip tampu juodaode ne tik išore, bet ir vidumi. Taip, dabar mano odos spalva nesiskiria nuo afrikiečių, taigi, turiu ir šio to išmokti.

Kaip tik todėl sausį ketinu vykti į Afriką ir pasistengti perprasti tenykštę kultūrą, o tada nebekils jokių nesusipratimų“, – paaiškino Martina Big.

Provokuojantiems kadrams noriai pozuojantis modelis taip pat atskleidė savo ketinimus pasidaryti plastinę nosies operaciją, kad ši taptų tokia kaip afrikietės.

Sausio mėnesį Martinai Big buvo atliktos trys melaniną suaktyvinančios injekcijos, po kurių jos oda tapo tamsiai ruda.

Kiek anksčiau toje pačioje ITV laidoje „This Morning“ Martina Big pasirodė su savo širdies draugu Michaelu, tačiau tada ji dar nebuvo tokia tamsi, kaip po įdegio efektą sukeliančių injekcijų, viena kurių kainuoja 170 svarų sterlingų (maždaug 190 eurų).

Neįtikėtino biusto savininkė prisipažino, kad virsmas į juodaodę turėjo poveikį ir maistui bei muzikai teikiamiems prioritetams. Nors ir tvirtino, kad pamėgo kitokią muziką, kiek vėliau moteris visgi prisipažino, kad hiphopas, šiaip ar taip, tikrai nėra jai artimas stilius.

Akivaizdžiam laidos vedėjų pasipiktinimui, Martina Big, be kita ko, pareiškė, kad visos plastinės chirurgijos procedūros taip pat padėjo supanašėti su juodaode.

„Ėmiausi visų atitinkamų priemonių. Štai mano plaukai dabar juodi ir garbanoti. Dar ketinu pas plastikos chirurgus pasikeisti nosies formą, kad ji būtų kaip afrikiečių – platesnė. Taip pat reikia pasirūpinti sėdmenų implantais, kad labiau išryškėtų figūros linkiai. Man ypač svarbu apsilankyti Afrikoje, įvairiose to žemyno šalyse ir artimiau susipažinti su tenykščiais žmonėmis, jų gyvenimo aktualijomis“, – sakė Martina Big.

Praeitą mėnesį Martina Big pasirodė pokalbių laidoje „The Maury Show“. Tada šou vedėjui ji pasakė: „Esu juodaodė. Tai mano rasė. Su nekantrumu laukiu kelionės į Afriką, nes ten, kiek teko girdėti, ypač skanus maistas.“

„Kur kas geriau jaučiuosi būdama juodaode – nuotaika tiesiog puiki. Iš visos širdies didžiuojuosi tamsia oda, – prisipažino ji studijoje sėdėjusiai auditorijai. – Jausmas, kad esu juodaodė, neapleistų net tada, jei oda imtų blukti. Tiesiog pasirūpinčiau, kad taip nenutiktų.“
Visgi šimtaprocentine juodaode Martina Big savęs dar nelaiko, nes, kaip pati tvirtina, dar turi nemažai pasimokyti.

Komentuodama kiek anksčiau išreikštą mintį, kad tokie eksperimentai su įvaizdžiu laisvai gali būti vertinami kaip iš prigimties tamsios odos savininkų užgauliojimas, Martina Big pasakė: „To daryti tikrai nenoriu. Žinau, kad gali atsirasti įsižeidusių, bet su mano intencijomis tai niekaip nesusiję. Mano sprendimai pagrįsti išskirtinai asmeninėmis paskatomis ir juos aptarinėju tik su tais, kuriems tai įdomu.“

Plastinių operacijų keliu Martina Big pasuko 2012 metais. Tokiam jos sprendimui su didžiuliu entuziazmu pritarė ir jos širdies draugas.
Kadaise moteris puoselėjo svajonę kada nors atrodyti kaip Pamela Anderson arba Katie Price, tačiau vėliau nutarė, kad jų figūroms gerokai stinga įspūdingų proporcijų.

„Kitados norėjau būti panaši į Barbę: turėti ilgus šviesius palukus ir ilgas kojas. Tiesa, krūtinės norėjau gerokai didesnės. Žvelgdama į P. Anderson taip pat norėdavau atrodyti kaip ji. Jos kūno linkiai man patinka. Man regis, kuriu iš savęs gyvą Barbę“, – samprotavo Martina Big.

Viename iš neseniai išplatintų vaizdo įrašų Martiną Big galima išvysti stovinčią gerai pažįstamo Holivudo užrašo fone su krūtinę mankai tepridengiančiu leopardo kailio rašto bikiniu.

„Kai pastarąjį kartą čia lankiausi, buvau šviesiaodė blondinė, o dabar aš juodaodė ir mano plaukai kaip afrikietės“, – sako vaizdo įraše nusifilmavusi Martina Big.

Šis vaizdo įrašas internautų buvo griežtai sukritikuotas. „Pritarti tokiai nesąmonei niekaip negaliu. Pati, kaip matote, esu juodaodė, bet nieko nepakartojamo [tokiame elgesyje] nemanau. Tai liūdna. Tiesiog pasigailėtina.“

Visiškai neseniai Martina Big lankėsi Los Andžele ir kreipėsi į vietinius plastikos chirurgus dėl milžiniškų sėdmenų implantų. Juos įsistačiusi su juodaode save tapatinanti vokietė tikisi išgauti labiau simetriškas figūros proporcijas.

Televizijos tinklu E! transliuojamame realybės šou „Botched“ pasirodžiusi Martina Big pasakė: „Turiu didžiausią Europoje krūtinę, todėl dabar reikia pasirūpinti ir ją atitinkančiais sėdmenimis.“

Vis dėlto galop moteris nusprendė, kad apsiribos ir ne tokia ekstremalia procedūra.

Martina Big anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (160)