25 metų socialinės žiniasklaidos žvaigždė šių metų kovo mėnesį susilaukė sūnaus Kyro, bet, deja, praėjusį sekmadienį, gruodžio 18 dieną, mirė, skelbia dailymail.co.uk.

Iš Niukaslo kilusi Rachel, geriau žinoma kaip Rachel Kaitlyn, buvo inluencerė, socialiniame tinkle „Instagram“ turėjusi daugiau kaip 40 tūkst. sekėjų.

Dabar kūdikis Kyro, kurį Rachel „dievino visa širdimi“, savo pirmąsias Kalėdas praleis be mamos.

Artima Rachel draugė Claire Robinson svetainėje „GoFundMe“ pradėjo rinkti lėšas mažylio ateičiai.

Ji rašė: „Šios Kalėdos Kyro bus pirmosios, tačiau jo mamos nebebus“.


„Mes visi esame labai nuliūdinti šios sukrečiančios žinios apie tai, kaip šis pasaulis nuvylė tokią gražią jauną mergaitę“.

Rachel mirties priežastis dar nepatvirtinta.

Tačiau Claire pridūrė: „Deja, Rachel pralaimėjo kovą su šio pasaulio spaudimu“.


„Mus visus labai nuliūdino sukrečianti žinia, kaip šis pasaulis nuvylė tokią gražią jauną mergaitę ir kad jai pasirodė, jog nebėra kitos išeities, kaip tik čia nebebūti“.

Claire pridūrė: „Ji paliko savo nuostabų berniuką, kurį dievino visa širdimi“.

„Manome, jog galime surinkti šiek tiek lėšų Kyro ateičiai, kad šiek tiek sumažintume Rachel šeimos stresą ir kaip nors jiems padėtume“.

„Ar net suteiktume Kyro šiek tiek geresnę gyvenimo pradžią, surinkdami lėšų jo nuostabios mamos atminimui“.

Šeimos draugas Chrisas Coppenas svetainėje „GoFundMe“ inicijavo ir antrąją kampaniją, kad surinktų pinigų laidotuvių išlaidoms padengti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)