„Viskas prasidėjo 2014 metais. Iš pradžių paprastai dėjau nuotraukas į „Instagram“ ir net negalėjau įsivaizduoti, kad pradėsiu savo veiklą kaip tinklaraštininkas. Savo tinklaraštį sukurti mane įkvėpė kiti tokia veikla užsiimantys žmonės ir jau kitąmet sukūriau savo tinklaraštį. Iš pradžių tai buvo tiesiog hobis, bet laikui bėgant tai tapo mano pragyvenimo šaltiniu. Rašau apie stilių, keliones, savo gyvenimo būdą“, – DELFI pasakojo R. Komarovskis.

Pasidomėjus, kaip vaikinui pavyko pasiekti tokį stulbinamą populiarumą, R. Komarovskis atskleidė, kad sėkmė neatėjo per naktį.

„Ilgą laiką stengiausi daryti kokybiškas nuotraukas, bet populiarumas atėjo tik laikui bėgant. Esminė mano populiarumo paslaptis yra bendravimas su kitais tinklaraštininkais.

Mes stengiamės padėti vienas kitam ir darėm „shoutout‘us“. Kitaip tariant, tai yra vienas kito reklama. Vis dėlto, tai padėjo man pasiekti tik 20-35 tūkstančius sekėjų.

Pasiekti aukštesnį lygį „Instagram“ tinkle man iki šiol padeda tarptautiniai naujienų portalai. Kitiems noriu patarti stengtis daryti geros kokybės nuotraukas. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad padeda populiarūs tag'ai (grotažymės, – DELFI) po nuotraukomis, tačiau labiausiai padeda pažintis su žinomais instagram‘eriais“, – patarimų nešykštėjo vaikinas.

R. Komarovskis pasakojo, kad norint išlaikyti populiarumą reikia niekuomet nenutraukti įrašų bei nuotraukų srauto.

„Mano tikslas – motyvacija žmonėms. Noriu įrodyti, kad savo kelyje nereikia bijoti jokios kliūties ir niekada neatsigręžti, kad ir ką besakytų kiti žmonės“, – sakė vaikinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)