Neseniai motina tapusi 24-erių metų akušerė gali pagrįstai puikuotis įdegusiu kūnu ir drąsiai žengti paplūdimiu vilkėdama nuotaikingų spalvingų bikinį.

„Po devynias savaites trukusio postnatalinio laikotarpio pagaliau pavyko rasti sau, maitinančiai motinai, tinkantį bikinį“, – parašė H. Polites šalia internete paskelbtos nuotraukos.

Dailių kūno linijų savininkė H. Polites gali pasigirti turinti 1,3 mln. savo profilio „Instagram“ sekėjų. Daugelis iš jų nepašykštėjo pagyrų taip puikiai po gimdymo atrodančiai moteriai. „Puikios formos. Neįtikėtina išvaizda po nėštumo“, – komentuoja viena iš H. Polites gerbėjų.

Kita prisipažįsta, kad pačiai nepavyktų taip atrodyti net praėjus devyneriems metams po gimdymo.
Ši asmeninį tinklaraštį vedanti moteris iš Gold Kosto ir anksčiau yra paskelbusi apie neįtikėtiną kūno transformaciją po nėštumo bylojančių nuotraukų.

Rugsėjo mėnesį ji įkėlė nuotrauką, kurioje pozuoja apsitempusi visiškai prie kūno prigludusia suknele rankoje laikydama vos dviejų savaičių amžiaus dukrelę Evaliah Grace.

Nuotrauka akimirksniu sulaukė H. Polites gerbėjų komentarų su pasvarstymais, kad ši moteris galėtų drąsiai vilktis ir prieš pastojant dėvėtas sukneles.

„Šaunuolė, kad sugebi taip puikiai atrodyti praėjus vos dviem savaitėms po gimdymo“, – parašė viena iš H. Polites sekėjų. „Esi labai graži mama. Tikrai neprivalai teisintis tiems, kurie tokius pasiekimus vertina skeptiškai. Juo labiau, kad esi akušerė. Sėkmės tau ir tavo mažylei“, – komentuoja kita tinklaraščio skaitytoja.

Būdama nėščia H. Polites sulaukė ne vienos pastabos dėl neva pernelyg akivaizdaus lieknumo.
Atsakydama į klausimus apie grakščią figūrą H. Polites paminėjo, kad, pasak gydytojų, dukrelės sveikatos būklė nepriekaištinga, o svoris 20 proc. didesnis nei vidutinis.

Motinystės džiaugsmus išgyvenanti moteris sako ir toliau skelbsianti savo nuotraukas bei demonstruosianti tvirtą kūną, visiškai nepaisydama kritiškų atsiliepimų apie dietą ir treniruotes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)