Netrukus A. Starr paaiškino, kodėl jos buvęs vaikinas sugebėjo šitaip neapsižiūrėti. Ji, pasirodo, yra dubliuojanti grupės dainininkė, ne visada įtraukiama į grupės sudėtį, todėl jos ex tikrai negalėjo įtarti, ką iš tiesų samdo padainuoti per vieną reikšmingiausių gyvenimo įvykių.


Kaip rašoma dienraštyje „New York Post“, A. Starr taip pat papasakojo, kad su epizode matomu jaunikiu artimai bičiuliavosi penketą metų ir kad judviejų santykių pabaigą išprovokavo vyruko nuklydimas į kairę su moterimi, kurią štai dabar nusprendė vesti. Matyt, nesunku suprasti, kad tai, ką dainininkė padarė per jų vestuvių šventę, turėjo būti kerštas jiems abiem.

Vestuvės, kuriose A. Starr pasitaikė proga pasirodyti, įvyko praeitą mėnesį. Stebint dainininkės įkeltą epizodą, galima įsivaizduoti, kaip jai pavyko įgyvendinti turėtą planą.

Iš pradžių matome jaunuosius, kurie ničnieko neįtardami ruošiasi pirmajam šokiui. A. Starr tuo tarpu stovi scenoje atgręžusi publikai nugarą.

Grupė užgroja pirmuosius poros pasirinktos Johno Legendo dainos „All of Me“ taktus, tačiau jau po akimirkos melodija pasikeičia ir pasigirsta Carrie Underwood kūrinys „Before He Cheats“ („Prieš išdavystę“), o A. Starr atsisuka į akivaizdžiai sutrikusią jaunavedžių porą ir pasirodo, kas tokia yra.

Šviesiaplaukė nuotaka atrodo ištikta šoko ir visiškai suglumusi, tačiau yra priversta klausytis A. Starr dainuojamos dainos žodžių: „Dabar jis tikriausiai lėtai šoka su blondine ir ji tikriausiai ypač susijaudinusi.“

Antrame įkeltame vaizdo įraše matyti, kaip A. Starr tęsia dainą priešais apstulbusį jaunikį – buvusį savo pačios mylimąjį.


Vestuvių svečiams pabandžius priversti A. Starr nutraukti pasirodymą, ji sviedžia į jaunikį stiklinę su vandeniu ir išdidžiai išžingsniuoja iš salės.

Ne visi vaizdo įrašą peržiūrėję žmonės patikėjo, kad epizodas nesurežisuotas. Jie mano, kad A. Starr tiesiog norėjo atkreipti „TikTok“ auditorijos dėmesį į dar tik prasidėjusią savo, kaip dainininkės, karjerą.


Bene labiausiai internautams užkliuvo jaunųjų reakcija, kuri atrodė kaip nevykusi vaidyba.

Visgi A. Starr nepasiduoda – atkakliai tvirtina, kad epizodas nesuvaidintas, kad būtent taip ir buvo iš tikrųjų.

Nepaisant kilusių abejonių, it užkratas išplitęs vaizdo įrašas pasitarnavo kaip prisistatymas nemenkam būriui potencialių gerbėjų, vieningai pripažinusių, kad A. Starr puikiai dainuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)