Netrukus pati Tiffany taps trijų vaikų mama, tačiau net ir aštuntą nėštumo mėnesį ji klientėms pasiekiama 24 valandas per parą.

Save ji vadina „pirmąja JK būsimų mamų konsjerže“ ir tikina, kad tai – tiesiog svajonių darbas, už kurį mokami svajonių pinigai.

„Dažnai man būsimos mamos skambina kad ir antrą valandą nakties tik dėl to, kad joms sukilo hormonai, jos tapo labai jautrios, norėjo paverkti ir išsikalbėti. Arba paskambina verkdama naktį ir nežino, kūdikiui geriau mažylio miegmaišis ar vyniojimo pledas. Tačiau jos visada gali manimi pasitikėti ir puikiai žino, kad esu pasiruošusi padėti bet kuriuo paros metu“, - apie savo darbo pobūdį kalbėjo T. Norris.

Moteris sako įtikinusi klientes, kad net ir trumpas pokalbis yra žymiai vertingesnis, nei paieška „Google“.

Už tokį darbą Tiffany gauna dosnų atlygį. Valanda jos laiko kainuoja apie 120-130 svarų sterlingų. Taigi, jei norite išsikalbėti bent tris valandas, teks pakloti mažiausiai 360 svarų sterlingų. Sėkmingą verslą įkūrusi moteris neslepia, kad mėnesinis atlygis už darbą siekia nuo kelių iki keliolikos tūkstančių svarų sterlingų.

Kaip rašo „The Sun“, toks netikėtas karjeros posūkis moteriai gimė visai netikėtai.

„Aš tiesiog galvojau, kad yra vestuvių planuotojai, renginių ar netgi sužadėtuvių organizatoriai, kurie padeda viską suplanuoti ir spręsti iškilusias problemas. Bet kas padeda tas problemas spręsti būsimoms mamoms?

Taip nuo 2016-ųjų atsirado pirmosios mano klientės. Niekuomet nežinau, kas manęs laukia tą dieną ar naktį, niekuomet nežinau, kas nutiks po savaitės, nes naujų skambučių ir pagalbos prašymų sulaukiu kasdien. Ir, neslėpsiu, jokie, net ir keisčiausi nėštukių klausimai man nebeatrodo keisti“, - juokavo ji.