Viena australų pora sako, kad jie buvo pasimatę vos tris kartus, kai kartu patyrė gimimo stebuklą.

Virusiniame „TikTok“ vaizdo įraše, kuris buvo peržiūrėtas daugiau kaip 1,3 mln. kartų, Alyssa Hodges iš Brisbeno sako, kad su Maxu Silvy vos prieš aštuonias savaites susipažino per pažinčių programėlę „Tinder“. Nepaisant to, jis buvo šalia jos ligoninėje, kai ji gimdė savo sūnų Ollie, rašo people.com.

Praėjusią savaitę paskelbtame vaizdo įraše 20 metų A. Hodges pasakoja, kad iš pradžių planavo pasiimti 25 metų M. Silvy iš oro uosto, kai jis grįžo iš vienos darbo kelionės, tačiau pajuto, kad jai prasideda sąrėmiai. M. Silvy namo grįžo kitu automobiliu, bet vėliau atvyko į ligoninę ir liko šalia gimdyvės visą likusį laiką.


„Šiek tiek nerimavau, nes buvau viena. Mane taip pat kankino abejonės: gerai, taip, norėčiau, kad jis būtų šalia, kaip mano pagalbininkas, bet kas bus, jei po savaitės mes išsiskirsime?“ – pasakojo A. Hodges ir pridūrė, kad tuo metu, kai gimė Ollie, jai buvo 19 metų.

„Mes buvome nuėję tik į pora pasimatymų. Mes vienas kito dar gerai nepažinojome, – tęsė ji. – Šiuo metu jo tėvai dar nieko apie mane nežino ar panašiai“.

„Tačiau kalbant trumpiau, jis galiausiai atvyko į ligoninę ir tapo man didžiausiu palaikymu“, – tęsė ji.

Kai A. Hodges atvyko į ligoninę, gydytojai nustatė, kad Ollie dar nėra pasiruošęs gimti ir kelioms dienoms dar išsiuntė ją atgal į namus. Savo paties vaizdo įraše, kuriuo trečiadienį pasidalijo A. Hodges „TikTok“ puslapyje, M. Silvy pasakojo, kad liko su A. Hodges, kol jai atėjo tikrasis laikas gimdyti.

„Taigi visą tą savaitę aš likau su ja jos namuose [ir] nuvežiau ją į ligoninę, kai reikėjo“, – sakė jis savo vaizdo įraše.

Gimus kūdikiui, M. Silvy kelias dienas buvo šalia A. Hodges, kol jos kūdikis gulėjo naujagimių intensyvios priežiūros skyriuje.

Ligoninės darbuotojai palaikė M. Silvy kūdikio tėčiu ir leido jam pasilikti gimdymo skyriuje, sakė tiktokeris.

„Jis neprieštaravo, kai jie pavadino jį tėčiu, – atskleidė A. Hodges. – Jis tiesiog patylėjo“.

Alyssa Hodges, jos sūnus ir Maxas Silvy

Po to, kai A. Hodges su sūneliu buvo išleista namo, M. Silvy pasiėmė savaitę atostogų, kad padėtų naujai iškeptai mamytei rūpintis naujagimiu ir priprasti prie motinystės.

„Ir dabar, laimei, mes vis dar esame kartu!“ – sušuko ji.

Kitame vaizdo įraše ji pasidalijo nuotraukomis iš Ollie gimimo, įskaitant vaizdus, kaip M. Silvy meiliai sūpuoja berniuką savo rankose ir kartu su juo miega lovoje.

Kalbėdama apie jųdviejų ryšį, A. Hodges Australijos televizijai „7News“ sakė, kad M. Silvy nebuvo keista palaikyti ją gimdymo metu.

„Mes abu žinojome, kad patinkame vienas kitam ir vienas kitam jaučiame stiprius jausmus. Tačiau gimdymas tapo mūsų santykių apogėjumi, jis mus sujungė“, – aiškino ji.

„Žvelgiant atgal, žinau, kad tai buvo geriausias visų laikų sprendimas. Taip džiaugiuosi, kad jis buvo šalia“, – pridūrė ji.

M. Hodges televizijai pasakojo, kad ji buvo maždaug 6,5 mėnesio nėščia, kai prisijungė prie „Tinder“. Savo aprašyme ji aiškiai nurodė, kad laukiasi kūdikio.

„Nenorėjau nieko apgaudinėti, todėl buvau atvira ir sąžininga, – sakė ji. – Troškau, kad jie iš karto žinotų, su kuo prasideda“.

„Paprastai neskubėčiau braukti į dešinę nėščios merginos, bet ji buvo kažkas tokio“, – kalbėdamas apie pažintį su M. Hodges susižavėjimo neslėpė M. Silvy.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)