37 metų verslininkė antradienį kalbėjo laidoje „The Project“, per kurią sakė, kad vyrai nenori susitikinėti su moterimi, uždirbančia daugiau pinigų negu jie, rašo dailymail.co.uk.

„Pastaraisiais susitikinėjimų metais mane labai liūdina tai, kad sutikau tiek daug vyrų ir susitikinėjau su daugybe vyrų, o jie man tiesiai šviesiai sako, kad aš [paminu jų vyriškumą]. Jie net nebijo tą pasakyti“, – aiškino ji.

„Jie man sako: „Tu esi pasakiška. Manau, kad tu nuostabi. Tačiau tas faktas, kad tu veikiausiai uždirbi daugiau pinigų nei aš...“.

„Aš niekada su tuo nesusitaikysiu, nes, matyt, aš pakertu jų vyriškumą“.

Kai tai nutiko pirmą kartą, Bianca atskleidė iš pradžių maniusi, kad susidūrė su „vienu narcizišku vyriškiu“, bet vėliau pastebėjo, kad taip nutinka vis dažniau ir dažniau.

„Vargšės moterys, kurios sėdi namuose ir yra puikios namų šeimininkės. Tačiau vargšės ir tos moterys, kurios dirba. Kur yra aukso viduriukas? Panašu, kad nelabai suprantu, ko vyrai nori“, – pridūrė ji.

Maža to, Bianca drąsiai atskleidė, kad pati viena norėtų susilaukti vaiko, nes dėl neįtikėtinos sėkmės versle jai sunku susirasti vyrą.

Ji teigė, kad analizuoja savo galimybes ir svarsto tiek dirbtinį apvaisinimą, tiek surogatinę motinystę, kad įgyvendintų savo svajonę tapti motina.

Duodama interviu leidiniui „Daily Mail Australia“, Bianca prisipažino, kad ją kamuoja dvejopi jausmai dėl noro tapti vieniša motina – ir tai atneša daug „liūdesio“.

Ji pridūrė niekada nemaniusi, jog teks tai daryti vienai.

„Visi mane sveikina, nesupraskite manęs neteisingai, aš tuo džiaugiuosi, bet man taip pat labai liūdna, nes aš norėjau, kad viskas atrodytų kitaip“, – sakė ji.

„Tačiau kartu nenoriu praleisti progos, todėl mane kankina prieštaringos emocijos. Tačiau jei ir nesutiksiu to žmogaus, vis tiek tapsiu mama, o tai labai jaudina“.

Kalbėdama laidoje „The Project“, Bianca pažymėjo, kad žmonės nuolat ją teisia, nes jai „patinka gerai atrodyti“.

„Tėvai mums nieko nedavė. Tėtis mums įskiepijo, kad suėjus 18 metų, būsi laisvas, turėsi eiti ir pasidaryti pats. Turėsi išsiaiškinti, kaip užsidirbti. Mes taip ir padarėme“, – teigė ji.

Kalbėdama apie savo sprendimą užšaldyti kiaušinėlius, ji tęsė: „Niekada nemaniau, kad teks tai daryti, bet rugpjūtį man sukaks 38 metai, ir aš ketinu juos užsišaldyti. Šiuo metu vyksta jų paruošimo procesas“.

„Gaila, kad nepadariau to prieš daugelį metų. Taigi, visos, kurios galvojate, kad potencialiai galite atsidurti mano situacijoje, negaiškite laiko, tiesiog pasiruoškite atsarginį variantą ir užsišaldykite kiaušinėlius“, – patarė ji.

Bianca taip pat ketina užsišaldyti savo kiaušialąstes kaip „atsarginį variantą“ ir duoda sau maždaug vienerius metus, kad susirastų svajonių vyrą ir sukurtų šeimą. Jei ne, ji drąsiai tai darys viena.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)