„Tęsiu tą patį projektą, nes ateityje norėčiau išleisti knygą, tad nuotraukų man reikia daugiau. Tik tiek, kad paaiškėjo naujos mintys.

Domiuosi technologiniais išradimais, žmogaus raida ir panašiais dalykais, tai mano hobis. Bandau stebėti, kur link juda visuomenė ir mūsų dabartinis pasaulis, stebiu, kaip jis keitėsi per pastaruosius metus, o keitimosi greitis vis didėja.

Juk dar prieš 10 metų socialinių tinklų nebuvo, o ir „Youtube“ atsirado tik 2007 metais. Žiūrint, kaip vaikai ir suaugę leidžia laiką, kaip žmonės bendrauja, iš esmės peršasi išvada, kad ateityje ir seksualinis žmogaus pasaulis bus virtualus.

Kai žmonės bus vieni ir pasikliaus kažkokiais „žaislais“ ar prietaisais. Ateityje prie smegenų bus prijungiami kompiuteriai, kurie leis patirti malonumus virtualioje aplinkoje. Žiūrint į tas moteris pastebėjau, kad tai iš esmės tampa vienišumo veido išraiškomis orgazmo metu“, – mintimis dalijos A. Pocej.

Fotografas atskleidė, kad nufotografavo dar 14 moterų. Tiesa, nors praėjusiais metais A. Pocej pozavo 20 moterų, tačiau smalsuoliai išvydo tik 14-os moterų nuotraukas. Fotografas paaiškino, kad tai – normalu. „Ne visoms moterims pavyko, kai kurios atsisakė ir tik viena moteris paprašė išimti nuotraukas. Ji tiesiog pakeitė darbą“, – sakė A. Pocej.

Pasidomėjus, ar naujos fotosesijos skiriasi nuo praėjusių, A. Pocej teigė, kad tiesiog ėmė fotografuoti ir užsienyje. „Jei praeitos fotosesijos vyko Lietuvoje, tai naujos Rusijoje, Lenkijoje, Anglijoje ir Airijoje. Fotografuoju ne tik lietuves, naujose nuotraukose gal tik keturios ar penkios lietuvės. Ateityje planuoju dar labiau plėsti geografiją, vykti į Azijos šalis, Lotynų Ameriką, Afriką“, – sakė jis.

A. Pocej taip pat paragino į jį kreiptis ir visas norinčias tokios neįprastos fotosesijos. „Procesas tęsiasi ir jei yra norinčių dalyvauti – gali kreiptis“, – sakė fotografas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)