Jocelyn nuo galvos iki kojų vilki juodai, o jos antroji pusė iš Kanados pasirinko kreminės spalvos džemperį su gobtuvu ir beisbolo kepurėlę. Nors pora nesėdi lauke, vyras akis dengia akiniais nuo saulės.

J. Wildenstein už savo partnerį vyresnė 26 metais, tačiau, panašu, amžiaus skirtumas porai netrukdo. 2017 metais jie susižadėjo, nors 2016 metais ir 2017 metais buvo sulaikyti dėl smurto vienas prieš kitą.

„Lloydas labai ūmaus būdo, aistringas, kartais netyčia peržengia ribas. Man tai priimtina, kitu atveju tiek metų nebūčiau kartu su juo“, – yra sakiusi plastinėmis operacijomis išgarsėjusi moteris.
L. Kleinas pasipiršo mylimajai užmaudamas žiedą su 32 karatų deimantu, kainuojantį „milijonus“.

Jocelyn buvo kaltinama paryčiais nagais apdraskiusi savo partnerį, o tada perrėžusi jam krūtinę. Lloydas sakė, kad buvo priverstas gindamasis ją stumtelėti. Į poros namus buvo kviesti policijos pareigūnai.

Vėliau kaltinimai buvo panaikinti, ir Jocelyn sakė: „Gyvenimas toks jau yra, kad tiems, kuriuos mylime, tenka atlaikyti visas mūsų audras. Aš tiesiog išsikroviau ant Lloydo. Leidau savo nepasitenkinimui pavirsti į pyktį. Ir tai buvo blogai. Pratrūkau kaip laukinė katė. Tas konfliktas su Lloidu buvo mano dugnas, nuo kurio atsispyriau“.

Po metų Jocelyn ir Lloydas pradėjo neigti, jog tarp jų buvo kilęs fizinis konfliktas. Ėmė tikinti, kad susižeidė užsiimdami aistringu seksu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją