J. Jones sako, kad jos vyras Isaacas nė nenumanė, jog vaizdo įrašas, kurį įrašinėjo judviejų duktė Delaney, bus įkeltas į klasės naudojamą programėlę „SeeSaw“, kur ją išvys pirmokės dukros mokytoja.

„Tėtis pamanė, kad ji tiesiog filmuoja „darbelių pamoką“, kaip dažnai daro“, – lapkričio 17 d. feisbuke rašė Jennifer. Ji paskelbė ir vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas dvi minutes juokingai dukters įrašo fone šokantis tėtis Isaacas.

Tai neabejotinai puikus pavyzdys, atskleidžiantis, su kokiais kuriozais galima susidurti mokantis nuotoliniu būdu. Isaacas visiškai nesivaržė ir, skambant muzikai, virtuvėje pademonstravo šauniausius šokio judesius. Bešokdamas tėtis į savo pasirodymą įtraukė ir dar du vaikus.

Jų išdaigai nesiliaujant, visiškai rami Delaney ir toliau filmavo, kaip gamina darbelius. Nepaisant dažnų trukdžių, pirmokė stabtelėjo tik sykį ir pajuokavo: „Kas jiems nutiko? Aš tik mėginu ramiai sau kurti darbelį“.

„Tikiuosi, kad mokytoja juokėsi taip pat skaniai kaip ir aš“, – savo įraše, susilaukusiame daugiau nei 174 tūkst. pasidalijimų ir daugiau nei 32 tūkst. komentarų, rašė Jennifer.

Reaguodamas į tiek daug dėmesio susilaukusį įrašą, Isaacas išreiškė dėkingumą už palaikymą, kurio feisbuke susilaukė jis ir jo šeima.

„Aš nepaprastai džiūgavau matydamas, kad po įrašu daugybė žmonių žymėjo savo artimuosius – jie žino, kad šie, ištaikę progą, lygiai taip pat šėliotų su šeima“, – savo įraše teigė Isaacas.

Vyriškio manymu, būtent dėl šios priežasties vaizdo įrašas taip išpopuliarėjo – žmonėms nesunku susitapatinti su namuose kvailystes krečiančia šeima.

„Žinoma, svarbus ir tas faktas, kad įraše rodomas tikrai prasčiau už juos šokantis vyriškis“, – šmaikštavo Isaacas.

„Mielieji: pasinaudokite ateinančiomis progomis ir drauge su šauniais savo vaikais, kurie yra tikras stebuklas, kurkite prisiminimus. Tai vienas geriausių dalykų, kuriuos dovanoja tėvystė. Mat skirtingai nei profesiniame gyvenime, būdami tėvais, jūs galite apsikvailinti, bet jums brangūs žmonės jumis tik dar labiau žavėsis. Koks palengvėjimas, tiesa?“ – pridūrė linksmasis tėtis.

Isaacas tęsė ir pripažino, kad, nepaisant to, jog 2020-ieji buvo kupini „tragedijų“, jis nutarė susitelkti į teigiamus gyvenimo aspektus ir ragina kitus pasekti jo pavyzdžiu.

„Mano šeima nėra išimtis: teko susidurti su finansiniais sunkumais, ligomis, netgi mirtimi... Bet kam į tai koncentruotis? Nesakau, kad lengva ieškoti pozityvo, kad lengva kiekvienąkart rinktis laimę, tačiau suteikite sau galimybę rinktis ir nepražiopsoti džiaugsmo akimirkų, kai jos ištinka“, – rašė Isaacas.

„Svarbiausia tai, kad aš nepaprastai džiaugiuosi galėdamas paskleisti šiek tiek lengvabūdiškumo ir truputį atitraukti nuo neraminančių aktualijų. Šiuo metu man to neabejotinai reikia, tad viliuosi, kad to reikėjo ir jums. Ačiū, kad leidote pasidalinti visados mane prajuokinančios nepakartojamos mano šeimos džiaugsmais“, – apibendrino laimingas tėtis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)