Modelis, vardu Alena, teigė, kad ji nebebuvo laukiama vestuvėse, kadangi jaunoji pamanė, jog „per gerai atrodant“, visas dėmesys klius jai, o ne nuotakai.

Iš Heidelbergo, esančio Vokietijoje, kilusi mergina paaiškino, kad vienai iš jos artimų draugių besiruošiant tuoktis, jai buvo išrinkta suknelė, kurią Alena turės vilkėti per artėjančias vestuves.

Jai buvo parinkta mėlynos ir kūno spalvos suknelė be petnešėlių, bet kai nuotaka pamatė finalinį vaizdą, ši esą ėmė nerimauti, kad Alena savo puošniu drabužiu gali pranokti net jaunąją. Dėl šios priežasties draugė esą jai pasakė, kad ši geriau į vestuves neatvyktų.

Šia istorija Alena nusprendė pasidalinti socialiniame tinkle „TikTok“. Neeilinis pasakojimas greitai išplito ir sulaukė daugiau nei penkių milijonų peržiūrų. Komentarų skiltis taip pat ūžė nuo susidomėjimo.

„Mano artima draugė nepakvietė manęs į savo vestuves, nes manė, kad su suknele, kurią ji man parinko, atrodau per gerai“, – klipe rašė Alena ir pasidalino keliomis nuotraukomis su progine suknele.


Komentarų skiltyje modelis teigė „negalinti suprasti“, kodėl jos draugė turi problemų dėl jos išvaizdos, juo labiau, kai šį drabužį išrinko pati.

Ji taip pat sakė, kad ši diena turėtų būti skirta „žmonių branginimui“, o ne kalboms apie tai, kaip jie atrodo.

Jos vaizdo įrašas greitai sukėlė šurmulį internete, o neįvardijamos draugės veiksmai sukėlė komentatorių pyktį.

„Kaip tavo draugė, ji turėtų norėti, kad atrodytum gražiai. Jei ji būtų saugi ir pasitikinti savimi, savo vestuvėse ji nesijaustų įbauginta. Labai liūdna“, – komentarų skiltyje rašė vienas žmogus.

„Tikrai mane nervina. Moterys turėtų suteikti viena kitai galių, mes visi esame savaip gražūs“, – sakė kitas.

Dar kitas asmuo pridūrė: „Turėtumėte sąžiningai nutraukti ryšius su nuotaka. Akivaizdu, kad ji nėra tikra draugė. Neabejočiau, jei ji jau kurį laiką yra pavydi ir skleidžia slaptą neapykantą.“

Nors daugelis žmonių buvo Alenos pusėje, kai kurie sakė, kad ji turėtų gerbti savo draugės norus tokią ypatingą dieną.

„Mergaite, tai jos vestuvės, jos ypatinga diena. Gerbkite tai, – rašė vienas iš jaunosios užtarėjų. – Suprantu abi puses, bet vis tiek.“

Taip pat atsirado tikinančių, kad Alenos vilkima suknelė vestuvėms nelabai derama, kadangi yra per daug seksuali ir pernelyg atvira.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)