Iš Fajetvilio kilusi Arkanzaso universitete studijuojanti S. Shields buvo viena iš septynių finalo dalyvių, kurioms teko per 20 sekundžių atsakyti į suktus ir aktualius klausimus, susijusius su opiausiomis šių dienų aktualijomis, pavyzdžiui, imigracija ir H. Clinton varžovu kovoje dėl prezidento posto Donaldu Trumpu.

Paklausta, kaip prezidento rinkimų kovoje ji bandytų nurungti pačią H. Clinton, studentė atsakė: „Norint tapti laisvojo pasaulio lyderiu, būtina suprasti, kad be galo svarbus kiekvienas ištartas žodis ir atliktas veiksmas“.

Mergina atkreipė dėmesį, kad žiniasklaida iš rinkiminės kovos kurpia vieną sensaciją po kitos, todėl labai sunku atskirti, kur tiesa, o kur melas“. Ji teigia, kad tiek H. Clinton, tiek D. Trumpas atliko labai svarbų ir sunkų darbą, tačiau nevalia paleisti jų iš akių.

S. Shields, kuri grožio konkurso šūkiui pasirinko frazę „sveika mityba – kokybiškas gyvenimas“, komisiją papirko ekspresyviu džiazo stilistikos šokiu pagal kūrinį „They Just Keep Moving the Line“.

Skelbiama, kad galimybę pasirodyti dvi valandas tiesiogiai per ABC televiziją transliuoto grožio konkurso finale jai pelnė būtent puikus pasirodymas talentų rungtyje.

Karūną naujajai grožio karalienei ant galvos uždėjo 2015 metų „Mis Amerika“ konkurso nugalėtoja Betty Cantrell.

Dauguma grožio konkurso finalo dalyvių talento rungtyje demonstravo dainavimo ir tradicinio šokio sugebėjimus, tačiau pasitaikė ir įdomesnių egzempliorių – viena gražuolė parodė, kokius triukus geba išdarinėti su meninės gimnastikos lazdele.

Konkurso akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)