Skelbiama, kad „TikTok“ platformoje jaunas vyras turėjo 115 tūkst. gerbėjų, tūkstančiai prenumeravo jo turinį „YouTube“ platformoje. Idanas įvardijamas kaip vienas geriausiai žinomų nuomonės formuotojų jo gimtajame Izraelyje.

I.Ohayonas dažnai filmuodavo savo valgantį ir nebijojo pasijuokti iš savo antsvorio.


Neseniai jaunas vyras dalyvavo realybės šou „The Creatoks“, kur kartu su kitais nuomonės formuotojais varžėsi, kuriam priklauso geriausio Izraelio turinio kūrėjo titulas.

I.Ohayonas mirė Aškelono miesto „Barzilai“ ligoninėje. Nuomonės formuotojo artimieji patvirtino, kad jauno vyro mirties priežastis – liga, o laidotuvės vyks jau šiandien.

Idanas trumpam buvo padaręs pertrauką socialinės žiniasklaidos veikloje, tačiau prieš kelis mėnesius per interviu pranešė sugrįžtantis.

„Vieną dieną nusprendžiau sugrįžti į socialinę žiniasklaidą, taigi „TikTok“ platformoje paskelbiau įrašą. Per parą jis sulaukė 300 tūkst. peržiūrų. Tad įkėliau dar vieną įrašą, ir dar vieną. Peržiūrų skaičiai ir toliau augo. Grįžau prie savo senojo gyvenimo, subūriau dar daugiau sekėjų. Buvo šaunu. Žmonės pradėjo mane atpažinti gatvėse, darytis asmenukes“, – per interviu „Ynet“ apie sugrįžimą kalbėjo nuomonės formuotojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją