35 metų Nikki Exotika iš Naujojo Džersio valstijoje esančio Hobokeno jau būdama dvejų metų žinojo, kad skiriasi nuo kitų vaikų. O sulaukusi ketverių Nikki tiesiog tapo apsėsta lėlės Barbės.

Mokykloje, kai dar buvo Jasonas Torresas, ji susilaukdavo patyčių dėl savo spalvingos aprangos ir saviraiškos. Ją pravardžiuodavo ir vadindavo įvairiausiais homofobiniais epitetais, ji patyrusi ir fizinį smurtą, tačiau tai nesutrukdė jai siekti savo svajonės.

Paauglystės metais lankydamasi transseksualų ir transvestitų baruose Nikki sužinojo apie hormonus, silikono injekcijas ir daug kitų dalykų. O sulaukusi devyniolikos ji pasidarė lyties keitimo operaciją. Vėliau jai tris kartus buvo koreguota nosies forma, dukart operuota krūtinė, pašalintas Adomo obuolys.

Nikki Exotika

Iki šiol jai buvo atlikta operacijų už daugiau nei vieną milijoną JAV dolerių, kad ji taptų kuo panašesnė į lėlę Barbę.

Nikki dabar yra dainininkė, o anksčiau priklausė pirmajai Amerikoje translyčių merginų grupei „Secret Girls“. Dabar ji ieško meilės ir nori surasti tobulą partnerį, kuris būtų kuo labiau panašesnis į Keną.

„Pasidariau operacijų už milijoną dolerių. Išlaidas suskaičiavau tik neseniai, nes sunku prisiminti viską, kas man buvo atlikta, – sakė tris homoseksualius įsūnius auginanti Nikki. – Mano kūne yra galonas (keturi litrai) silikono. Labai daug išleidau, kad pakeisčiau viską – nuo galvos iki kojų pirštų. Tačiau viskas išėjo į naudą, nes kai keliauju po pasaulį, žmonės į mane žiūri ir stebisi, nes esu panaši į Barbę.“

Nikki Exotika

„Kai dabar pasižiūriu į savo nuotraukas, kai buvau berniukas, nebeatpažįstu savęs. Tai totali transformacija. Dabar nerasite nė vienos dalies, kurį primintų tą berniuką. Vienu metu buvau pasiekusi lygį, kai man nebereikėjo operacijų, nes biologiškai jau buvau moteris, tačiau man nepatiko ta bazinė išvaizda, todėl nusprendžiau tapti Barbe“, – sakė Nikki.

„Dabar aš jaučiu, kad pasiekiau tobulybę, išskyrus kelias smulkmenas. Esu patenkinta tuo, kaip atrodau, – sakė moteris. – Greitai turėsiu rožinį BMW kabrioletą, jis dar sustiprins mano barbišką įvaizdį, o vėliau ieškosiu vaikino, kuris būtų panašus į Keną.“

Nikki Exotika

Nikki užaugo dievindama Barbę ir Madonną. Ji jau nuo dvejų metų amžiaus jautė, kad gimė ne tame kūne.

„Mane nuolat bardavo už tai, kad mėgdavau žaisti su pusseserės lėlėmis. Jau tada aš norėjau atrodyti kaip Barbė. Tai buvo mano svajonė, – pasakojo Nikki. – Ir net tokie paprasti dalykai, kaip sėdėjimas tualete. Aš niekada nesišlapindavau stovėdama. Jau tada man atrodė, kad gimiau su ne tais lytiniais organais. Buvau sutrikusi ir gėdijausi, nes nežinojau, kas man yra. Tai buvo paslaptis, kurią nuo visų slėpiau.“

„Aš tiesiog norėjau pažvelgti į veidrodį ir išsivaduoti iš to skausmo, kurį patyriau būdama vaiku, kai buvau visai kitas žmogus“, – pabrėžė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)