Dailystar.co.uk teigiama, kad Rusijos grožio karaliene vadinama moteris buvo sulaikyta dėl, kaip įtariama, narkotikų platinimo. Tai pranešė teisėsauga.

34 metų K. Dukhina, „Mis Dubajus“ vicečempionė ir modelių agentūros savininkė, buvo sulaikyta netoli savo elitinio daugiabučių komplekso, Maskvos dangoraižių rajone.

Moteris 2019 m. vykusiame konkurse „Mis Dubajus“ užėmė antrąją vietą, taip pat buvo „Grand Prix“ „Miss Federation“ nugalėtoja, o 2020 m. Rusijos grožio konkurse atsiėmė pagrindinį prizą.

K. Dukhiną Rusijos policija sulaikė po kratos, teigiama, kad grožio konkursų dalyvei gresia 20 metų laisvės atėmimo bausmė, kadangi pareigūnai jos namuose rado daugiau nei pusę kilogramo narkotikų.

K. Dukhina priklauso modelių agentūrai, esančiai Kryme, kurį 2014 metais aneksavo Vladimiro Putino Rusijos pajėgos, taip atimdamos žemę iš Ukrainos.

Dviejų vaikų motina šiuo metu yra tiriama dėl nelegalios narkotikų prekybos.

Nuo to laiko, kai jos namuose buvo rasta narkotikų, moteris nebesilanko socialiniuose tinkluose. Prieš atsijungdama nuo jų paliko tik trumpą žinutę sekėjams.

„Palieku socialinius tinklus. Į sterilų, tuščią naujo gyvenimo kambarį pasiimsiu tik mylimus žmones“, – rašė modelis.

Anksčiau K. Dukhina įkūrė savo modelių agentūrą „Black Sea Models“, o tapusi „Mis Dubajus“ vicečempione, moteris pasakojo apie savo sėkmę ir priežastį, dėl kurios ji dalyvavo konkurse.

„Nusprendžiau išbandyti savo jėgas grožio konkursuose ir savo pavyzdžiu parodyti, kad svajonės pildosi. Nieko nėra neįmanomo. Nesitikėjau gauti tokio prestižinio, tarptautinio titulo. Žinoma, visada pasitikėjau savimi ir savo grožiu“, – kalbėjo moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją