Apie 20 tūkst. sekėjų instagrame turinti britų nuomonės formuotoja ir modelis Leylah Dobinson žiniasklaidos grupei „South West News Service“ papasakojo, kad jau seniai žavisi praėjusio amžiaus šeštojo dešimtmečio sekso simboliu – tiek jos natūraliu grožiu, tiek ir asmeninėmis savybėmis.

Ši britė, kuri vaikystėje mėgo puošniai rengtis ir dažytis lūpas, teigia, kad jai mama sakydavo, jog ji galėtų būti kaip Marilyn Monroe.

Taip ir nutiko. Dabar L. Dobinson savo instagramo paskyroje dažnai skelbia įrašus iš modeliavo akimirkų ir nuotraukas, kuriuose ji itin panaši į garbanotąją blondinę M. Monroe. Visgi, toks jos įvaizdis ne visiems palieka gerą įspūdį.

„Ne kartą iš anoniminių paskyrų esu sulaukusi žinučių, kad nusipelniau mirti ar esu bjauri, bet manęs tai netrikdo. Priešingai: tai tik skatina mane siekti dar daugiau, o be neapykantos skleidėjų juk vis tiek nieko nepasiekčiau. Paprastai tokių žinučių net neatsidarinėju“, – tikina L. Dobinson.

Jauna mergina teigia, kad nenori aklai kopijuoti garsiosios amerikietės. „Ji mane įkvepia kaip asmenybė. Kai kas nors pasako, kad atrodau ne mažiau ikoniškai, nei [M. Monroe], priimu tai kaip didelį komplimentą“, – apie panašumą su Holivudo legenda patikslino L. Dobinson.

L. Dobinson teigia, kad ją pasiekiančios skaudinančios žinutės retai sugadina jai nuotaiką. Mergina 2019 metais pradėjo rimtai žiūrėti į modelio darbą, o 2020-aisiais dalyvavo savo pirmoje fotosesijoje, už kurią gavo atlygį. Regis, internetinė neapykanta jai tik padeda geriau suvokti savo, kaip modelio, sėkmę.

„Visada buvau gana savimi pasitikintis ir ryžtingas žmogus, todėl, gaudama tokias žinutes, suvokiu, kaip toli nuėjau dirbdama modelio darbą. Tai erzina žmones, o man tai labai patinka. Tai, kad žmonės susierzina, reiškia, kad esu pastebima. Manau, kad taip vyksta ir dėl pavydo“, – sakė ji.

Jaunoji britė aistringai trokšta šlovės ir viliasi, kad jos išvaizda jai garantuos tiek pat dėmesio, kiek sulaukė M. Monroe, išgarsėjusi vaidmenimis juostose „Džentelmenai renkasi blondines", „Džiaze tik merginos“, „Septynerių metų krizė“ ir kituose klasikiniuose filmuose. Kino žvaigždė tragiškai mirė nuo perdozavimo 1962 metais, būdama vos 36-erių.

„Mano svajonė ir aistra visuomet buvo tapti modeliu, išgarsėti ir būti dėmesio centre. Žinau, kad vieną dieną mano svajonė išsipildys“, – tikina mergina.

Net ir praėjus daugybei metų po M. Monroe mirties, jos šlovė vis dar keri žmones. Apie šią pramogų pasaulio garsenybę „Netflix“ šiuo metu kuria biografinį filmą „Blondinė“, kuriame tragiškos lemties aktorę vaidina Ana de Armas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)