Niujorke viešintis vaikinas nusprendė, kad nereikia turėti jokių pinigų ar įtakingų draugų, norint džiaugtis prabangiu gyvenimu. Rugpjūčio pradžioje vaikinas buvo pastebėtas milijonieriaus J. Michaelo Evanso, Alibaba grupės, užsiimančios internetinės prekybos konsultacijomis, prezidento, namuose Niujorke, Southamptone, praneša užsienio naujienų portalas DansPapers.com.

Nedideliame, tačiau prabangiame būste ant vandenyno kranto, kurį neseniai įsigijo Evansų šeima, šiuo metu vyksta remonto darbai. Tiesa, remontuojamas ne pagrindinis pastatas, o šalia esantys statiniai. Nepaisant remonto, savininkai nusprendė pasikviesti kelis draugus ir savo namų aplinkoje praleisti saulėtą dieną besimėgaujant maudynėmis. Viena šeimos draugė nusprendė persirengti būtent tame statinyje, kuriame vyksta remonto darbai.

Evansai matė, kad netoliese namo stovi automobilis, tačiau to nesureikšmino – jį palaikė vieno iš darbininkų automobiliu. Į vidų užėjusi moteris susidūrė su žaviu jaunuoliu, šeimininkaujančiu virtuvėje. Vaikinas ramiai tepėsi sumuštinį, o jį pamačiusi viešnia sutriko ir ėmė aiškintis, kad yra savininkų draugė. Tą patį patvirtino ir vaikinas.

Tačiau kai moteris grįžo pas Evansus ir prisipažino susidūrusi su nepažįstamu vaikinu, šie ėmė aiškintis, ar tai galėjo būti darbininkas. Tuomet ir paaiškėjo visa tiesa. Nepažįstamasis buvo tiesiog įsibrovėlis ir sutrikusi šeima iškvietė policiją.

Atvykę pareigūnai apieškojo visus pastatus, tačiau žavaus vaikino su sumuštiniu rankose nebuvo nė kvapo. Nors vaikinas dingo – jo automobilis liko. Patikrinus dokumetus paaiškėjo, kad vaikinas – 34-erių Ignas Žukauskas iš Lietuvos. Vaikinas naudojosi nuomotu automobiliu, tad nustatyti, kam jis priklauso – buvo nesunku. Beje, dar buvo likusi 21 diena iki nuomos sutarties pabaigos.