„Šis įvaizdis reikalavo mažiausiai grimo elementų ir viskas buvo atliekama naudojant dekoratyvinę kosmetiką, tad, ko gero, šis mano įvaizdis yra pats sudėtingiausias.

Jei atvirai, Jennifer Lopez buvo labai laukta žvaigždė. Po Jack Sparrow transformacijos aš labai laukiau šio pasikeitimo. Juk vienas malonumas virsti į Jennifer Lopez. Svarbios tiek akys, tiek plaukai, tiek jos išraiška. Manau, kad sunkiausia dalis atkartojant makiažą yra būti panašia į ją“, – apie pasikeitimus pasakojo žinoma makiažo meistrė.


Pasak jos, kuo panašesnį makiažą sukurdavo, tuo labiau keitėsi ir jos akių forma, o tuomet ji nutoldavo nuo pačios Jennifer Lopez akių. „Kai pradėjau pozuoti, supratau, kad mano akys yra apvalios, didelės ir sunkiai susiaurėja. Taip žaismingas žvilgsnis tapdavo seksualiu.

Ką jau kalbėti apie tamsius antakius, kurie visiškai neatitinka Jennifer Lopez formos. Tačiau buvo smagu išeiti iš komforto zonos, tačiau skaitytojams spręsti, kaip man tai sekėsi“, – įspūdžiais dalijosi ji.

Tai ne pirmas kartas kai O. Žuravliova įsikūnija į skirtingas žvaigždes. Prieš kurį laiką ji nusprendė sukurti ir Lady Gagos įvaizdį.

Norėdama pakeisti savo veido formą ji naudojo itin stipriai veido bruožus keičiančią kreminio kontūravimo techniką. „Turėjau keisti veido, akių, nosies formą ir net plaukų spalvą. Lady Gaga gali pasigirti deimanto formos veidu, katės akimis, putliomis lūpomis, pailga nosimi, tiesiais antakiais ir siauru smakru.

Tuo tarpu mano veidas yra trikampio formos ir jam trūksta pailgumo. Akys apvalios, lūpos siauros, nosis riesta, o antakiai lanko formos. Mano smakras platus, tad reikėjo ne tik pasikeisti makiažo pagalba, bet pabaigoje ir įsijausti į vaidmenį", – pasakojo ji ir pridūrė, jog ne ką mažiau svarbu čia yra poza, apšvietimas ir nuotraukai pasirinktas kampas.

Pasiteiravus, ar iš tiesų naudojant šią techniką galima tapti visiškai kitu žmogumi, meistrė nusišypsojo: „grimo pagalba veido bruožus galima visiškai pakeisti. Galima keisti veido formą ir daugelį žmonių paversti panašiais į norimą žvaigždę. Žinoma, tam reikalingi ir įgūdžiai. Sekančiam savo eksperimentui pasitelksiu ir akių lęšius bei labiau analizuosiu žvaigždžių emocijas ir pozas. Tikiuosi, kad man dar kartą pavyks nustebinti", – pasakojo pašnekovė.

Tai, jog O. Žuravliova yra panaši į Lady Gagą ne kartą pastebėjo ir jos sekėjai. Moteris pasakojo, jog būtent tai ir paskatino išbandyti šį makiažą, nors ir nėra tokio stiliaus gerbėja. „Buvo įdomu parodyti, ką galima sukurti vien makiažo, o ne grimo, pagalba. Aš pati didelių panašumų nematau. Tam, jog išgaučiau tokius panašumus, teko labai koreguoti veido bruožus".
Neseniai ji parodė ir kaip galima susikurti Jacko Sparow įvaizdį, kurį kuriant teko padirbėti iš peties ir panaudoti daug papildomų priemonių.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)