Studentai mokslo metus pabaigė išsipustę: merginos linksminosi avėdamos aukštakulnius ir puošnias sukneles, o vaikinai – kostiumus.

Regis, daugeliui merginų brėkštant rytui paskaudo pėdas, tad aukštakulnius jos tiesiog nusimetė ir žingsniavo basos arba buvo nešamos paslaugių vaikinų.

Atsirado ir drąsuolių, kurie nusimetė drabužius ir šoko išsimaudyti į upę. Netrukus internete pasklido nuotraukos, kuriose studentės intymiausias kūno vietas dengia tik rankomis.

„May Balls“ organizuojamas kasmet ir yra skirtas atšvęsti egzaminų pabaigą ir vasaros atostogų pradžią.

Šiemet šventėje dalyvavo maždaug 1800 studentų, o daugelis jų patekimo į renginį laukė net kelias valandas. Šventės dalyvių laukė 5 patiekalų vakarienė, kur studentai skanavo austrių bei šernienos.

Studentai linksminosi klausydamiesi komikų, galėjo apsilankyti kazino ir džiazo palapinėse, o vėliau mėgavosi fejerverkais.

Tiesa, visos šios linksmybės kainavo nemenką sumą. Bilietas studentui atsiėjo 200 svarų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)