Rudo lukšto kiaušinis šiuo metu jau minėtame socialiniame tinkle turi virš 23,5 mln. „patinka“ paspaudimų. Tai yra visų laikų populiariausia nuotrauka „Instagram“ platformoje.

Iki šiol pati mėgstamiausia internautų fotografija šiame tinkle buvo Kylie Jenner akimirka, kurioje ji gerbėjams pranešė apie ją ir mylimąjį aplankiusius gandrus.

„Ar šis kiaušinis puoštas deimantais? Ar šis kiaušinis populiarus „Youtube“ tinkle? Ar tą kiaušinį laiko seksualiai atrodanti garsenybė? Ne. Nė vienas iš šių variantų. Tai tiesiog kiaušinis“, – šmaikščiai į šiuo metu populiariausią nuotrauką „Instagram“ tinkle reaguoja „The New York Times“.

Nėra aišku, kas tiksliai slypi už profilio, iš kurio buvo paviešinta ši kiaušinio nuotrauka, tačiau matyti, kad ja pasidalinta sausio 4 d.

Taip pat verta paminėti, kad tai vienintelė nuotrauka visoje paskyroje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)