Beth sužinojo apie platformą, kurioje už narystės mokestį registruojasi daugybė žmonių ir už pinigus parduoda nuo eilinių iki labai atvirų nuotraukų. Nuotraukų atvirumas priklauso nuo paties žmogaus, jis nėra verčiamas fotografuotis apsinuoginęs. Tačiau jei pats to nori – už tai gauna tik didesnį atlygį.

Kaip rašo „Manchester Evening“, Beth minimoje platformoje užsiregistravo dar prieš ketverius metus ir per savaitę spėjo susirinkti 1 000 sekėjų. Dabar ji per mėnesį vidutiniškai uždirba 10 000 – 15 000 svarų sterlingų.

„Anketą susikūriau todėl, kad parodė draugė. Kai ji papasakojo darbo pobūdį ir puslapio veikimo principą, labai susidomėjau. Turėjau patirties fotografuojantis Magalufe (vakarėlių miestas Maljorkoje – aut.), ten lygiai taip pat turėdavau apsinuoginti. Už vieną krūtinės parodymą gaudavau vieną eurą.

Pradėjusi uždirbti vis daugiau pinigų, B. Spiby nusprendė nerti į keliones po pasaulį, žinoma, egzotiškuose kraštuose ji įsiamžindavo ir labai atvirose nuotraukose. Šiuo metu ji apsistojusi Australijoje.


„Labai džiaugiuosi, kad pasirinkau tokį pragyvenimo šaltinį. Turiu begalę laiko pomėgiams, laisvą grafiką, stabilias pajamas, galiu keliauti po pasaulį. Daugybė žmonių mane kritikuoja, smerkia. Bet aš buvau tam pasiruošusi ir, žinote, mėgaujuosi kiekviena akimirka.

Niekuomet nemaniau ir iki šiol nemanau, kad galėčiau tęsti karjerą filmuodamasi sekso įrašuose. Tai, ką dabar darau, duoda man didelę finansinę naudą ir galimybes. Tokį darbą tęsiu tol, kol mano fanai vis dar manęs norės“, – kalbėjo jauna moteris.

Na, o kritikos daugiausiai ji sulaukia iš kitų moterų, kurios padoraus, nors ir nelabai puikiai apmokamo darbo išmainymą į fotografavimąsį išmainymą vadina tam tikra prostitucijos forma. Jų teigimu, toks Beth elgesys rodo neigiamą pavyzdį jaunoms nepatyrusioms merginoms ir sudaro įspūdį, jog tik toks būdas užsidirbti gali suteikti puikų viskuo aprūpinamą gyvenimą.