Dėl virtualios realybės technologijos galėsite nesikeldami nuo sofos pažiūrėti, kaip atrodo Elžbietos II, Liudviko XIV, Karolio XVI Gustavo ar Vilemo Aleksandro rūmai, rašoma people.com.

Galbūt nepasibučiuosite balkone kaip Kate Middleton ir princas Williamas ir negalėsite išsižioję stebėti iškilmingai praskrendančių lėktuvų kaip princas George’as, bet, apsilankę oficialioje Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos interneto svetainėje, turėsite progą apžiūrėti tris įstabiausias Bakingamo rūmų patalpas: Sosto kambarį, Didžiuosius laiptus ir Baltąjį piešimo kambarį.

Nors rūmuose yra 775 kambariai, įskaitant 19 iškilmių salių, 240 miegamųjų ir 78 vonios kambariai, virtualusis turas kol kas nesuteikia galimybės apsilankyti kitose rūmų vietose. Tačiau pradžiai ir susipažinimui su karalienės rezidencija užeikite ir apžiūrėkite tris pagrindines rūmų vietas.

Turą pradėsite paspaudę ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)