Raylynn nuolat dalijasi seksualiomis nuotraukomis ir sulaukia kaltinimų, jog tokio dydžio sėdmenys yra nerealūs, o jos figūra - fotošopo darbas.

Per 131 tūkst. sekėjų turinti mergina nusprendė įrodyti, jog jos apvalumai tikri ir pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame pasirodo visu ūgiu.

Vaizdo įrašas sulaukė per 146 tūkst. peržiūrų ir daugybės komentarų.

Dvejones internautams sukėlė tai, jog Raylynn kūnas išties neproporcingas. Merginos viršutinė kūno dalis gana smulki, o sėdmenys - neįtikėtinai dideli.

Praeitais metais mergina internete paskelbė nuotrauką, darytą praėjus savaitei po gimdymo – ji džiaugėsi plokščiu pilvu ir tuo, kad neturi strijų: „Vos keli pritūpimai, ir viskas grįš į senas vėžes“.

Gali būti, kad įspūdingos merginos formos – ligos, pavadinimu limfedema, pasekmė. Sergant šia liga, audiniuose kaupiasi limfa, ir jie tinsta. Ilgainiui pradeda varginti nemalonūs skausmai, kyla sunkumų judant, padidėja infekcijų tikimybė. Kai kurie merginos gerbėjai nerimą dėl galimos jos ligos išsako komentaruose.

Nepaisant to, socialinės žiniasklaidos žvaigždė labai pasitiki savimi ir dažnai skelbia informaciją, skatinančią mylėti savo kūną nepriklausomai nuo centimetrų: „Neapykanta kenkia tik tiems, kurie leidžiasi, kad ji pakenktų“.

Save mergina apibūdina akronimu PAWG – (phat ass white girl – liet. baltaodė mergina dideliu užpakaliuku). Raylyn nesibodi iš savęs ir pasijuokti – kartą paskelbė nuotrauką, kurioje įamžinta sėdinti, o prie jos prirašė: „Ir kur gi ta kėdė?“.

Mergina iš savo išvaizdos netgi užsidirba – daugiau nuotraukų ir vaizdo įrašų gerbėjams ji siūlo už mėnesinį 11,99 dolerių mokestį.

Be to, mergina kaltinama besifilmuojanti juostose suaugusiems, tačiau šį faktą ji primygtinai neigia.

„Tikrai nesu pornografijos žvaigždė ir neketinu tokia tapti. Juk turiu dukrą, ji tikrai nenorėtų vieną dieną internete pamatyti mamos vaginą. Modelio darbas, reklama, sportas – štai iš kur pinigai“, – teigia ji.

Raylynn nereaguoja į pasityčioti atėjusius komentatorius ir teigia, jog patyčios veikia tik tuos, kurie jas priima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)