Apie šokiruojančią vestuvių dramą papasakojo tinklalaidės „Unfiltered Bride“ vedėjos, vestuvių planuotojos iš Glosteršyro Georgina ir Beth, kurioms buvo sunku patikėti šia nugirsta istorija, skelbia nypost.com.

Jų teigimu, įniršęs jaunikis apie žmonos klystkelius pranešė visiems svečiams ir išdalijo nuotraukų, kuriose užfiksuotos neištikimybės akimirkos.

„Jaunikis atsistojo ir pareiškė: „Kol dar nepradėjau, atplėškite gautus vokus. Taip, jūsų akys nemeluoja – tai nuotaka, besimylinti su vyriausiuoju pabroliu. Tai tiek“, – paaiškino tinklalaidės vedėja Georgina.

Paskui jaunikis ir jo šeimos nariai skubiai pasišalino, o nuotakos artimiesiems teko apmokėti svečių priėmimo išlaidas.

„Nuotakos šeima už viską sumokėjo. Karma yra kalė, – pridūrė Georgina. – Karma yra kalė, kaip ir nuotaka!“

Tinklalaidės įrašo komentarų skiltyje netrukus atsirado šimtai nuomonių.

„Visiškai jo nekaltinu, būčiau pasielgęs lygiai taip pat“, – prisipažino vienas naudotojas.

Kai kurie naudotojai pasiteiravo, kodėl jaunikis apskritai atvyko į ceremoniją, jeigu neketino vesti, bet kiti patikino, kad santuoka nebus laikoma oficialia, jeigu jaunavedžiai nepasirašė atitinkamų dokumentų.

„Santuoka iš karto būtų buvusi anuliuota, jeigu dar nebuvo oficialiai įregistruota“, – nurodė vienas komentatorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją