Goar ryžosi drastiškai kūno formų korekcijos operacijai. Vizažistė savo sekėjams detaliai papasakojo, kas su ja vyksta, ir pasirodė tiek prieš pat, tiek po operacijos. Prieš procedūrą jaunai moteriai sulašinta lašinė, prieš tai ji pasirašė visus reikiamus dokumentus. Goar Avitisian prisipažino, kad prieš operaciją labai jaudinosi, tačiau noras būti gražesne buvo stipresnis.

Vėliau Goar paviešino vaizdo įrašą, darytą ligoninės palatoje. Vizažistė atrodo nusilpusi, ji sutvarstyta, jai sunku kalbėti ir prašo medicinos sesers jai paduoti vandens. Nepaisant to, jauna moteris tvirtina, kad yra labai laiminga ir jau pastebi formų skirtumą.

„Visą gyvenimą svajojau išgirsti, kad mano kūnas nuostabus. Anksčiau manydavau, kad žmonės tyčiojasi, o dabar žinosiu, kad tikrai sako tiesą“, – teigia po operacijos sveikstanti vizažistė.

Sprendžiant iš nuotraukų ir filmuotos medžiagos, galima spėti, kad rusei buvo atlikta riebalų nusiurbimo nuo pilvo, rankų ir šonų operacija – būtent šios kūno vietos ir sutvarstytos.

Priminsime, kad 27 metų Goar vasarą susilaukė pirmosios atžalos. Vizažistei gimė sūnus, kuriam duotas Gasparo vardas. Prieš pastodama, vizažo specialistė intensyviai kovojo su antsvoriu ir netgi sugebėjo numesti 48 kilogramus, tačiau, susilaukus pirmagimio, problemos dėl figūros sugrįžo ir su kaupu.

„Po gimdymo prasidėjo siaubinga nuotaikų kaita – tai buvo sunkiausias man kol kas tekęs išbandymas. Šiuo metu sveriu mažiausiai per pastaruosius šešerius ar septynerius savo gyvenimo metus. Bet vis tiek nekenčiau savo kūno. Man iki gyvo kaulo įgriso rodyti save tik iš priekio. Pažiūrėkite, kokia stambi esu iš šono ir iš užpakalio, kai atsipalaiduoju. Ašaros teka upeliais“, – savo sekėjams prisipažino grožio specialistė.

Goar sako, kad ją visada palaiko artimieji, o ypač mama. Ji labai nerimauja dėl dukters ir reguliariai su ja palaiko ryšį. Būtent mamai G. Avitisian paskambino pirmai, kai tik pabudo po narkozės. Kaip prisipažįsta vizažistė, mama, žinodama, ką tenka patirti jos dukrai, nesuvaldė ašarų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)