Gražuolė 21 metų nuotaka Anastasija Fuks ištekėjo už Massoudo Abdelhafido, kurio vardas yra toks pat kaip ir jo liūdnai pagarsėjusio senelio. Vestuvės gėlių apsuptyje įvyko viloje Prancūzijos Saint-Jean-Cap-Ferrat miestelyje dar liepos mėnesį.

Vienoje Londono verslo mokyklų studijuojanti Anastasija yra 44 metų nekilnojamojo turto magnato Pavelo Fukso duktė. Savo vestuvių dieną ji vilkėjo 5 tūkst. JAV dolerių kainuojančią Zuhairo Murado suknelę, o jos ranką puošė įspūdingas deimantais puoštas žiedas.

Jaunikio senelis buvo M. Gaddafio vidaus reikalų ministras ir ištikimas jo tarnas, vadintas „dešiniąja ranka“ ir „vaikščiojančia enciklopedija“. Kai M. Gaddafis buvo nuverstas nuo valdžios, vyresnysis M. Abdelhafidas pabėgo į Kairą, kur, kaip teigiama, 2015 metais mirė nuo ligos.

Skelbiama, kad nepaisant įspūdingos šventės viloje, kuri, kaip kalbama, tiesiog skendėjo gėlėse, jaunosios šeima per vestuves neafišavo jaunikio šeimyninės istorijos. Svariausia buvo pati šventė ir svečiai, kurie mėgavosi „išskirtine europietiška virtuve ir elitiniais alkoholiniais gėrimais“.

Kaip skelbia rusų spauda, šventės kulminacija tapo įspūdingi fejerverkai.

Verta paminėti, kad jaunosios „Instagram“ paskyroje yra tik viena jaunojo nuotrauka ir net joje jo veidą jaunoji dengia rankomis. Nepaisant jaunikio nenoro fotografuotis, internete vis tiek atsirado nuotraukų iš naujausių rusų elito vestuvių iš serijos „pinigai – ne problema“: jose užfiksuotas ir įspūdingas vestuvinis tortas.

Anastasijos tėvui priklauso nekilnojamojo turto vystymo kompanija „MosCityGroup“, kuri Maskvos centre pastatė elitinį daugiabutį „Sky House“.

P. Fuksas gimė 1971 metais Charkove, tuomet dar tarybinėje Ukrainoje, ir čia studijavo ekonomiką vietos universitete. Vėliau jis persikėlė į Maskvą, kuris studijavo „pasaulinę ekonomiką“.

P. Fuksas įtrauktas į žurnalo „Finans“ sudarytą turtingiausiųjų rusų verslininkų sąrašą, jis atsidūrė 150-oje vietoje. Pats verslininkas vieno interviu metu pasakojo, kad verslo pradžioje prekiavo cigaretėmis. Jis sakė kilęs iš eilinės tarybinės šeimos ir kad „gatvė“ pastūmėjo jį link kapitalizmo.

Jo dukters Anastasijos vestuvėse dalyvavo ne vienas rusų elito atstovas, įskaitant kompozitorių Igorį Krutojų ir dizainerio Valentino Judaškino žmoną Galiną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)