Buvusi „Mis Kroatija“ Ivana Knoll per pirmąsias Kroatijos varžybas Katare vykstančiame pasaulio futbolo čempionate privertė atsisukti ne vieną aistruolį. Į stadioną „Al-Bayat“, kur kroatai žaidė su Maroko rinktine, gražuolė atėjo apsivilkusi languotą suknelę (raudonos ir baltos spalvų), kad parodytų savo patriotiškumą, skelbia dailymail.co.uk.

Vėliau ji instagrame paskelbė vaizdo įrašą, kuriame žingsniuoja palei krantinę apsirengusi dar atviresnį drabužį – maudymosi kostiumėlį. Tikėtina, kad šį kartą moteris persistengė, nes gali atsidurti už grotų.

„Šalies svečiai (vyrai ir moterys) turi gerbti vietos kultūrą ir viešumoje nedėvėti pernelyg iššaukiančių drabužių, – prieš pasaulio čempionato pradžią įspėjo Kataro turizmo ministerija. – Rekomenduojame pasirūpinti, kad pečiai ir keliai būtų pridengti.“

Tiesa, nors I. Knoll suknelė pabrėžė jos figūrą, tačiau didžiąją dalį kūno visgi pridengė, įskaitant galvą.

Užtat maudymosi kostiumėlis neabejotinai pažeidžia pirmiau minėtus kuklumo reikalavimus.

„Kataro policija, alio“, – jos vaizdo įrašą pakomentavo vienas naudotojas.

„Gerbk mūsų šalį ir religiją, kas čia per nesąmonė,“ – pridūrė kitas.

„Kur tavo pagarba Katarui?“ – paklausė trečias.

„Kaip tau ne gėda, gerbk kitų tautų kultūrą“, – pasipiktino ketvirtas internautas.

Už per didelį nuogo kūno demonstravimą Katare galima gauti solidžią baudą ar netgi atsidurti kalėjime. Iš kitų šalių atvykusioms moterims nereikia dėvėti abajų, bet viršutiniai drabužiai ir suknelės turi dengti juosmenį ir pečius. Be to, draudžiama vilkėti aptemptus drabužius ar demonstruoti iškirptę.

Futbolininkų žmonoms ir merginoms buvo patarta krūtinę pridengti šaliku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)