25-erių metų amžiaus Peyton Cicconi iš Oklando, Kalifornijos valstijos, per pastaruosius penkerius metus savo įspūdingiems nagams išleido daugiau nei 6 tūkst. JAV dolerių (5 500 eurų) ir nesutinka jų pasitrumpinti ar pakeisti savo išvaizdos darbo sumetimais, rašo dailymail.co.uk.

Gotiškų drabužių prekių ženklams „Killstar“ ir „Vera’s Eyecandy“ pozavusi mechanikė į autoservisą ateina dėvėdama tinklines pėdkelnes ir mini sijoną. Tiesa, P. Cicconi prisipažino, kad, nepaisant gana solidžios patirties, vyrų dominuojamoje srityje į ją vis tiek žiūrima nerimtai, o darbo vietoje netrūksta pašaipių komentarų.

„Susiduriu su įvairiomis problemomis, tokiomis kaip priekabiavimas ir menkinimas, – teigė daugiau nei 1,2 mln. sekėjų „TikTok“ turinti moteris. – Kai pradėjau lankyti automobilių mechaniko kursus, 100 žmonių grupėje buvau vienintelė moteris. Buvo nelengva rasti darbą. Mano mechanikų ruošimo mokyklos direktorius netgi skambindavo autoservisų vadybininkams ir sakydavo, kad sugebu remontuoti pakabas, bet jie vis tiek dvejodavo samdyti moterį.“

P. Cicconi prisipažino, kad automobiliais domisi nuo „vaikystės“.

„Būdama maža, linksmai žaisdavau mašinėlėmis su savo broliu dvyniu, – papasakojo ji. – Man labai patiko. Galiausiai pradėjau maišyti nagų laką, kad nagų spalva būti tokia pati kaip mašinėlių. Tikriausiai nuo to viskas ir prasidėjo.“

Didėjant aistrai spalvingiems nagams, didėjo ir nagai.

„Pamažu vis rečiau ir rečiau kirpdavau nagus. Prireikė nemažai nesėkmingų bandymų, kad rasčiau geriausią būdą juos lakuoti. Aišku, nulaužiau ne vieną nagą“, – atskleidė ji.

7,5 cm ilgio priklijuojamais nagais galinti pasigirti automobilių mechanikė sakė, kad jos draugai ir bendradarbiai nesuvokia, kaip galima dirbti turint tokius nagus, tačiau tvirtina, kad nagai jai netgi padeda.

„Visada kviečia mane, kai reikia kažką nugrandyti ar panašiai. Tokiais atvejais jie praverčia“, – pridūrė ji.

Nagams pinigų negailinti moteris savo gyvenimo akimirkomis dalijasi socialiniuose tinkluose ir tikisi savo turiniu įkvėpti kitas moteris. Nors jai patinka kitiems žmonėms pasakoti apie savo aistrą (naujausias vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas daugiau nei 56 900 kartų), modelis ir automobilių mechanikė neretai sulaukia ir „trolių“ dėmesio.

„Ne kartą buvau įskaudinta, – prisipažino ji. – Nemažai vyrų komentaruose mane vadina apsimetėle.“ Moteris pridūrė, kad daugeliui automobilių mechanikų irgi „užkliūva“ jos nagai.

„Tai labai nesąžininga, jaučiausi tokia vieniša, – paatviravo P. Cicconi. – Buvau netgi panirusi į depresiją ir svarsčiau nusiimti dirbtinius nagus. Bet mano vaizdo įrašai, kuriuose juos gražinu, prisidėjo prie pasaulinio moterų, nebijančių savo moteriškumo, judėjimo pradžios.“

Mechanikės manymu, moteris „galima nesunkiai išmokyti automobilių mechaniko darbo paslapčių“.

„Beje, pamačiusios tokią automobilių mechanikę, kaip aš, moterys yra linkusios labiau pasitikėti, – pridūrė ji. – Jos žino, kad neapgausiu ir nenulupsiu daugiau pinigų vien todėl, kad yra moterys.“

Neseniai paskelbtame videoklipe P. Cicconi savo gerbėjams parodė, kaip pakeičia automobilio dalį naudodama nagus. Komentarų skiltį netrukus užplūdo susižavėję ir palaikantys sekėjai.

„Kaip tau tai pavyko turint tokius nagus“, – parašė vienas.

„Puikiai padirbėta, gražuole“, – pagyrė kitas.

„Gražu žiūrėti, kaip dirbi avėdama aukštakulnius ir turėdama tokius ilgus nagus“, – pridūrė trečias internautas.

„Šaunuolė“, – pakomentavo ketvirtas.

„Man patiko. Noriu, kad pamatytų mano dukra ir sūnūs“, – pareiškė dar vienas naudotojas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją