Animacinio filmuko istorija pasakoja apie dviejų mokyklinukų meilę. Filmukas „Širdies dūžiuose“ („In a heartbeat“) – tai keturių minučių trukmės Estebano Bravo ir Betho Davido kūrinys. Abu vaikinai – kūrybinių studijų studentai.

Vos per kelias dienas, kol filmukas buvo patalpintas interneto platybėse, jį viso pasaulio žiūrovai spėjo peržiūrėti beveik 15 milijonų kartų.

NBC kalbinti vaikinai pasakojo, kad filmuke atsispindi jų pačių patirtis. Esą jie būtų buvę labai laimingi, jei toks filmukas būtų sukurtas tuomet, kai jie patys buvo paaugliai.

Tiesa, pirminė filmuko idėja buvo sukurti istoriją apie berniuko ir mergaitės meilę, tačiau abu kūrėjai vienbalsiai sutarė, jog filmukas bus ypatingas tik tuomet, jei jame atsispindės jų pačių patirtis.

Filmukas „In a heartbeat“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)