Beckettui Burge'ui 2018-ųjų balandį buvo diagnozuota ūminė limfogeninė leukemija, jis ilgą laiką buvo gydomas ligoninėje, rašo thesun.co.uk.

2019-aisiais socialiniuose tinkluose paskelbtoje nuotraukoje matyti, kaip tuomet vos ketverių prastai besijaučiančiam Beckettui, kurį po chemoterapijos pykino, padeda ir guodžia jo penkiametė sesuo Aubrey.

Kaitlin Burge vaikai

O dabar 30-metė vaikų mama Kaitlin Burge pranešė, kad jos sūnus pagaliau pasveiko.

Teksase, JAV, gyvenanti Kaitlin papasakojo, kad Beckettas, kuriam dabar yra šešeri, sugrįžo į mokyklą, o jam paskirtas chemoterapinis gydymas praėjusią savaitę buvo užbaigtas.

Kaitlin dėstė: „Buvo nuostabu išgirsti, kad jis jau pasveiko. Jį gydantis onkologas mums pasakė: „Daugiau – jokios chemoterapijos, viskas baigta. Galite tai užmiršti.“

„Beckettas buvo tiesiog sukrėstas [kai sužinojo, kad visiškai pasveiko – aut. past.]. Jo veidas nušvito, tačiau tada jis pasakė nenorintis atsisakyti vaistų leidimo įtaiso, nes žinojo, kad šis daiktas palaikė jo gyvybę. Jis šiek tiek nervinosi“, – pasakojimą tęsė berniuko mama.

Kaitlin Burge sūnus

„Dabar chemoterapija jam oficialiai baigta, o ši akimirka yra vienu metu ir džiugi, ir bauginanti.

„Atrodo, kad dabar visi turėtume džiūgauti, bet taip pat šiek tiek baisu, mat chemoterapija, užtikrinusi, kad vėžys jam nebegrės, nebėra taikoma. Tai visiškai nauja patirtis“, – pridūrė Kaitlin.

K. Burge anksčiau nusprendė pasidalyti sukrečiančia savo vaikų nuotrauka, nes norėjo parodyti, kokia svarbi krizių ir nelaimių metu tampa šeima.

Minėtoje nuotraukoje matyti, kaip jos duktė Aubrey padeda virš tualeto palinkusiam broliukui: po chemoterapijos jį pykino.

Kaitlin pasakojo, kad po to, kai buvo įamžintas šis kadras, Aubrey nuplovė broliukui rankas ir palydėjo jį atsigulti ant sofos, o tada pasisiūlė išvalyti tualetą.

Vaikų mama pažymi, jog Aubrey įtaka padedant broliui kovoti su liga buvo „nepaprastai didelė“.

Moteris pasidžiaugė, kad dabar jos sūnus ir duktė gali tiesiog žaisti drauge – visai kaip visi kiti vaikai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)