Parduotuvių tinklas „John Lewis“ kalėdine dvasia pradėjo alsuoti lapkričio pirmojoje pusėje. Vos per parą jų kalėdinę reklamą „YouTube“ svetainėje internautai peržiūrėjo gerokai daugiau nei 2 milijonus kartų.

Reklamos siužetas iš pirmo žvilgsnio visiškai tradicinis: mama Šv. Kalėdų išvakarėse užmigdo dukrą, o tėtis tuo metu lauke konstruoja jai skirtą dovaną – batutą. Tačiau netikėtai į šią istoriją įsisuka miško žvėreliai, o reklamos pabaigoje visas kortas sumaišo ir šeimos augintinis.

Reklamą lydi ir susimąstyti verčiantys dainos žodžiai: „Man patinka naktis, negaliu pakęsti dienos... Kada nors aš pakilsiu ir išskrisiu viską palikdama užmaršty... Ką dar Tavo meilė gali man padaryti? Kada Tavo meilė bus su manimi? Kodėl turiu gyventi tik svajodama? Ir bijoti tos dienos, kai visos svajonės baigsis“. O viską vainikuoja pasirodantis užrašas: „Dovanos, kurias įsimylės visi“.

2015-ųjų „John Lewis“ kalėdinė reklama:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)